Povežimo se na društvenim mrežama

Iris Tarbuk: Srodne duše

Srodne duše

DOBRA KNJIGA

Iris Tarbuk: Srodne duše

Iris Tarbuk, soul reader

Iris Tarbuk, poznati spiritualni medij i duhovna savjetnica, soul reader, osoba koja vidi dublje i dalje u svojoj knjizi izlaže jedinstvene uvide u to što je ljubav, kako do nje doći, kako ljubav prepoznati, kako u njoj uživati i kako je zadržati. Ona govori o spiritualnoj prirodi ljubavi i u ovom i u onostranom svijetu, u vječnom traženju i nalaženju srodnih duša. Govori o sretnim i nesretnim, sudbinama i susretima ljubavnika kao i o njihovoj razmjeni energije kroz seks, što je najjača čarolija u svemiru.

Kad govori o ljubavi, Iris Tarbuk prije svega razlikuje pravu ljubav od privida ljubavi. Prava ljubav spaja srodne duše i donosi im životnu sreću, a prividi ljubavi za sobom ostavljaju jad, tugu, nesreću, razočarane ljude, razorene obitelji i nesretnu djecu. Kad govori o preljubu i praštanju, o bračnom trokutu i drugim iskušenjima ljubavi, nadilazi moraliziranja, politiziranja i prijepore koji proizlaze iz različitih pogleda na svijet i život. Njena knjiga ima za cilj pomoći svim ljudima da nađu svoju pravu ljubav – bez obzira na svjetonazor, vjeroispovijest, seksualnu orijentaciju, spol, dob, izgled …

U svojim spoznajama autorica se koristi uvidom u akashu gdje možemo u onostranome svijetu pristupiti drugim osobama, isto kao što nama i našim osobnim zapisima mogu pristupiti druge osobe. Upravo taj svojevrsni svemirski Internet omogućuje i to da nađemo i srodnu dušu s kojom možemo razviti pravu ljubav. Izvor njena spoznavanja i razmatranja je i tzv. treće oko, fokus mistične meditacije, kojim posebno daroviti pojedinci mogu vidjeti auru – energetsko tijelo svakog čovjeka.

Ova je knjiga »hrana za dušu«, inspiracijsko i meditativno štivo, ali i priručnik koji na neposredan način – nevoljenima, osamljenima, ostavljenima i onima kojima je smrt otela voljenog partnera – savjetuje kako da nađu put do prave i istinske ljubavi, kako da ostanu u vezi i održe je sretnom, kako da budu u energiji ljubavi i kako da se podignu na frekvenciju srca.

Iris Tarbuk u Hrvatskoj živi od 1995. godine, vodila je brojne radionice „Soul mates – Srodne duše“ te radionice za razvijanje intuicije koje su pohađali brojni umjetnici.

Pogledajte reportaže o Iris Tarbuk:

Nova TV na promociji knjige Srodne duše u Gavell, 21. studeni 2013.

RTL na promociji

Story: Srodne duše Nataša i Joško uveličali “Večer ljubavi i glazbe”

Gloria: Iscjeliteljica koja je mijenjala živote zvijezda 

Gloria: Nataša Janjić našla je svoju srodnu dušu

 

REKLI SU O IRIS TARBUK I O KNJIZI

Krešimir Dolenčić, redatelj:

Iris nije niti vidovnjakinja, niti medij, to jest, sve to se o njoj, na papiru, može reći, ali ti pojmovi zvuče tako nepristojno kada govorimo o Iris. Ova prekrasna žena, kao neki mali božji vratar otvara ponovno iskonske putove u nama. Iris dodiruje ljude i pomaže nam da se sjetimo kako smo svi neprestano zaljubljeni. Kad razumiješ, poštuješ i voliš Iris, kao da razumiješ, poštuješ i voliš samoga sebe i sve dobre ljude oko tebe. A oko nas su uvijek samo dobri ljudi. Toga se treba sjetiti čak i kada nas uče suprotnome.

Nataša Janjić Lokas, glumica:

Moja Iris, koja je vjerovala i kad sama nisam. Koja mi je pomogla da ponovno osvijestim nešto što nam odrastanjem pobijaju, a to je da srodne duše postoje. Koja krči put do istinske ljubavi i uči te kako ju ne izgubiti, a da pritom pronađeš (i) sebe. Strpljivo, prisutno i kao prijatelj. Kao glumica, u vječnoj potrazi za istinom i smislom, upoznajući Iris, vratila sam se tom jedinom ishodištu i istini – ljubavi.

Knjiga Srodne duše ima svježinu, snagu i originalnost neposrednog uvida Iris Tarbuk – uvida iz »prve ruke« – u ljubavnu igru privlačenja te nam omogućuje da osvijestimo arhetipske sile koje vladaju u toj igri u svrhu ostvarivanja idealnog partnerstva. Ova knjiga nezaobilazni je priručnik za poimanje samoga sebe i uloge partnerstva u našim životima, te razumijevanje mehanizama kako ostvariti sretnu i uspješnu partnersku vezu.

Ana Šarić, poduzetnica, voditeljica marketinške agencije:

Iščitavajući knjigu Iris Tarbuk, na umu su mi Gandhijeve riječi: »Pazite na svoje misli jer one postaju riječi, pazite na svoje riječi jer one postaju djela, pazite na svoja djela jer ona postaju navike, pazite na svoje navike jer one postaju karakterom, pazite na svoj karakter jer on postaje vašom sudbinom.« Iris kao da je te rečenice utkala u svoju knjigu i na jednostavan, topao i konkretan način upalila svjetlo na putu traganja za ljubavi, za smislom, za srodnom dušom. I, prije svega, za vlastitim srcem. Ali, ne libi se raskrinkati ni sve ono što prava ljubav nije. Ono što se čini najtežim postaje lako, jer kada je srce na pravome mjestu – sve dođe na svoje mjesto. A Iris to zna i dijeli sa svijetom!

Jasminka Vrbanović, praktičar i učitelj theta tehnike iscjeljivanja i life coach:

Knjiga Srodne duše ima svježinu, snagu i originalnost neposrednog uvida Iris Tarbuk – uvida iz »prve ruke« – u ljubavnu igru privlačenja te nam omogućuje da osvijestimo arhetipske sile koje vladaju u toj igri u svrhu ostvarivanja idealnog partnerstva. Ova knjiga nezaobilazni je priručnik za poimanje samoga sebe i uloge partnerstva u našim životima, te razumijevanje mehanizama kako ostvariti sretnu i uspješnu partnersku vezu.

 

Knjiga Iris Tarbuk “Srodne duše” se može naručiti u našem webshopu 

 

Pročitajte još:

IRIS SAVJETUJE: Kako se izboriti za ljubav voljene osobe?

IRIS TARBUK: Ljubavni savjeti za žene starije od 40 godina

IRIS SAVJETUJE: Riješite se negativnih ljudi iz svog života

Iz kategorije: DOBRA KNJIGA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh