Povežimo se na društvenim mrežama

Srodne duše na promociji knjige Iris Tarbuk u Gavelli

Iris Tarbuk promocija Gavella

ŽIVOT

Srodne duše na promociji knjige Iris Tarbuk u Gavelli

Za promociju knjige Iris Tarbuk u kazalištu Gavella tražila se karta viša.  Pred prepunom dvoranom kazališta Gavella, u koju su unesene i dodatne stolice da bi mogli sjesti svi koji su željeli prisustvovati, održana je u četvrtak 21. studenoga priredba pod nazivom “Iris: Večer ljubavi i glazbe” kojom je promovirana knjiga Iris Tarbuk; “Srodne duše: Kako naći i zadržati pravu ljubav” u izdanju Naklade Geromar.  Ujedno ova je priredba imala humanitarni cilj: sav novac ostvaren prodajom ulaznica donira se Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava za kupnju Božićnih poklona djeci i odraslim korisnicima.

Srodne duše

Knjigu Iris Tarbuk “Srodne duše” možete naručiti u našem webshopu na linku ovdje

Nikoline i energija ljubavi

Bila je to doista večer ljubavi i glazbe, nabijena energijom ljubavi kako je to Iris i željela. Silinom emocija bio zatečen i voditelj Joško Lokas pa je više puta ganuto naglasio kako smo svi zajedno i na pozornici i u publici srodne duše.

Ovu priredbu režirao je Krešmir Dolenčić, a odabrane tekstove iz knjige čitali su glumci Nataša Janjić Lokas, Filip Juričić, Filip Šovagović, Franjo Mašković, Lucija Šerbedžija  i Marija Škaričić. U glazbenom djelu programa nastupali su pjevači Tony Cetinski i Maja Vučić uz klavirsku pratnju Dinka Jankovića, violinistica Susanna Yoko Henkel te na gongu Svetlana Vukić.

Uz sva ta  zvučna imena, sjajne su zvijezde programa bile Nikoline, peteročlana plesna skupina Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava, jedine ustanove u Hrvaatskoj specijalizirane za školovanje djece s teškim i kroničnim bolestima. Njihov je nastup publika doista pratila bez daha i nagradila ih frenetičnim pljeskom. Nakon programa u foajeu kazališta Gavella održana je i prodajna izložba radova iz umjetničke radionice Centra. (A.B.)

 

Ako imate ljubavnih problema i nedoumica, vaša pitanja za Iris pošaljite na e-mail adresu: desk@dobarzivot.net, a na najzanimljivija će Iris Tarbuk odgovoriti u svojoj kolumni na našem portalu.

Fotogalerija / Snimio: Robert Valai

Iz kategorije: ŽIVOT

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh