KAMO IĆI
Naslovna / DOM&VRT / DOM / RUKA ŠAPI: Dobrotvorna aukcija za napuštene pse i mačke
psi i mačke

RUKA ŠAPI: Dobrotvorna aukcija za napuštene pse i mačke

Pulska udruga za zaštitu životinja “Ruka šapi” organizira 8. Facebook aukciju darovanih stvari i usluga čiji je prihod namijenjen namirenju veterinarskih troškova, kupnji hrane i dekica za napuštene pse i mačke koje zbrinjavaju. Aukcija sadrži 200 artikala i usluga koje su darivali hrvatski kreatori i kreativci, poznate osobe iz hrvatskog javnog života, kozmetički salon, sportski centri, restorani, vinari i privatne osobe, a ima i donatora iz Slovenije i BiH. Početne cijene su nekoliko puta od tržišne, a ponuđeno možete pogledati na za tu namjenu otvorenoj Facebook stranici ovdje Licitirati možete do 26. travnja.

Udruga “Ruka šapi” peti je rođendan proslavila prije mjesec dana koncertom naziva “1000 sretnih njuškica”. Kako nemaju službeni azil za napuštene pse i mace, smještaju ih u privremenim obiteljima koje ih prihvaćaju do trajnog udomljenja. Zanimljivo je kako su se povezali sa pulskim Centrom za inkluziju i podršku u zajednici, čiji članovi posjećuju napuštene pse, šeću ih, igraju se s njma, uče ih kako šetati s povocem. Također i Pulsko prihvatilište za beskućnike već skoro dvije godine surađuje s Udrugom “Ruka šapi” tako da privremeno udomljava napuštene životinje o kojima skrbi “Ruka šapi”, a o njima se tada brinu beskućnici.

Ako niste zainteresirani za aukciju a želite donirati, donaciju možete uplatiti i direktno na žiro račun udruge u Raiffeisen banci: HR3524840081105307250, model poziva na broj 99, opis plaćanja ‘donacija’.

Pročitajte još:

Zimske radosti i potrebe vašeg psa

MAČKA: Prelijepo, mazno i odano biće koje umiruje uznemireno srce

Pin It on Pinterest