Povežimo se na društvenim mrežama

Martinja Fest 2015: Fešta mladih vina u Istri

Vinarija Matijašić

KAMO IĆI

Martinja Fest 2015: Fešta mladih vina u Istri

Fešta mladog vina u Istri – Martinja Fest 2015 u organizaciji Vinarije Matijašić u Zamaskom Dolu kod Motovuna, održava se ove i sljedeće subote (7. i 14.11.2015) s početkom u 20 sati. Do 22 sata ulaz u šator od 400 četvornih metara je besplatan, a fešta traje do 5 sati ujutro. Organizirana je besplatna degustacija mladog via, a posluživat će se vino i hrana po povoljnoj, martinjskoj cijeni. Obje subote program vodi Željko Pervan. A nastupaju u subotu 7.11. Učiteljice i Begini, a u subotu 14.11. Lidija Bačić i Mejaši.

[ads1]

Više podataka možete doznati na web stranici Vinarije Matijašić. Zanimljivo je da nude i pokrivanje troškova dolazaka organiziranih grupa: “Pozivamo sve koji žele doći organizirano (autobusom, minibus, kombi…) neka na naš kontakt telefon (052) 682126 ili 091 8974156 potvrde takav dolazak i organizator će platiti troškove prijevoza, a posjetitelji plaćaju kod dolaska samo ono što konzumiraju (piće, hrana i sl.). Time organizator dobiva na parkirnim mjestima, a posjetiteljima je znatno jeftiniji dolazak, te ne riskiraju da ako popiju čašu više da će imati neugodnosti u prometu.”

Vinarija će biti otvorena i tijekom cijelog dana od 10 ujutro, pa posjetitelji mogu razgledati vinograd i podrum, degustirati vina, pojesti i popiti, te kupiti vino Matijašićevih za doma. Bit će tu i štandovi domaćih proizvođača meda, rakija, sira, tartufa…

Iz kategorije: KAMO IĆI

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh