Povežimo se na društvenim mrežama

Na doček Pola Nove godine u Zagreb, Đakovo i na Korčulu

pola nove godine Korčula

KAMO IĆI

Na doček Pola Nove godine u Zagreb, Đakovo i na Korčulu

Novogodišnji šampanjac i zabava, onaj osjećaj opuštenosti i nade da ulazimo u neki novi, bolji period života u kojem nas čekaju nove sreće, nove ljubavi, novi pothvati, novi užici… predobri su da se ne bi ponovili barem još jednom tijekom godine. Sve češće i u svijetu i kod nas tako se slavi  i svečano uz vatromet dočekuje i Pola Nove godine. U Hrvatskoj su ove godine najavljene tri takve fešte za 30. lipnja: u Korčuli, Zagrebu i Đakovu.

doček pola nove godine Zagreb

Polunovogodišnji vatromet ispred kule Lotršćak, Izvor: FB, Ljeto na Štrosu 

Najveća se održava u Korčuli i počinje kod Spomenika u 18.30. Organizator već tradicionalne veselice je Korčulanski karnevalski klub Bonkulović. Pola Nove godine dočekuje se pod maskama, uz glazbu i ples do duboko u noć.

U Zagrebu se Pola Nove godine dočekuje uz vatromet sa kule Lotrščak, u okviru programa Ljeto na Strossu. Od 21 do 23 sata na gornjogradskom se šetalištu održava  koncert grupe Gracia, a vatromet puca u 22 sata.

U Đakovu je doček uvertira u svečano otvorenje Đakovačkih vezova 1. srpnja. Pola Nove godine dočekuje se večer ranije u Vezovskom šatoru.

Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: KAMO IĆI

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh