Povežimo se na društvenim mrežama

SAMOBORSKI FAŠNIK: Nastupa Jole, Dječaci, Crvena Jabuka, Škoro

KAMO IĆI

SAMOBORSKI FAŠNIK: Nastupa Jole, Dječaci, Crvena Jabuka, Škoro

Sljedeća dva vikenda i na pokladni utorak skočite u Samobor na niz zabavnih događanja u sklopu 190. Samoborskog fašnika na glavnom gradskom trgu. Fašničko ludovanje pčinje u petak, 29. siječnja u 18 sati predajom ključeva i proglašenjem Slobodne Fašničke Republike. Nakon smotri srednjoškolskih maski u 20 sati nastupa Jole.

U subotu i nedjelju, 30. i 31. siječnja programi su dječjeg fašnika od 10 sati, a osim najbolje dječje maske, tražit će se i najbolje zamaskirana obitelj. Cijelog dana nudi se okrepa u fašničkom šatoru, a navečer i glazbeni program. U nedjelju u 14 sati nastupa Minea.

U petak 5. veljače od 18 sati defiliraju maskirane grupe iz Hrvatske i Slovenije, bira se najbolja maska, pa u 20 svira Crvena jabuka.

U subotu, 6. veljače od 10 sati nastupaju povorke zamaskirane djece, cijeli dan su zabavni programi za obitelj, a navečer u 20 sati nastupaju Dječaci. Kao posebna atrakcija, na klizalištu kod stare vojarne Taborec od 12 do 14 sati održava se i metloboj – hokej s metlama, a od 14 do 15 sati krafling – boćanje s demižonima.

U nedjelju, 7. veljače od 10.40 traje dječji fašnik, u 13 sati nastupa Kim Verson sa bendom, a od 18 sati tamburaški sastav Od sumraka do zore.

Na pokladni utorak 9. veljače fešta počinje u 18.30 sati fašničkom povorkom i dodjelama nagrade za maske. Nakon toga sudi se Princu Fašniku te ga se pali kako bi s njime u pepeo otišle i nevolje u 2016. godini , a nakon vatrometa kao gost večeri nastupa Miroslav Škoro. U fašničkom šatoru od 19 sati možete se uz tamburaški sastav Fijakeri zabavljati već od 19 sati.

Kompletan program 190. Samoborskog fašnika pogledajte ovdje: www.fasnik.com

Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: KAMO IĆI

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh