Povežimo se na društvenim mrežama

Seminar o medicinskoj uporabi konoplje u Zagrebu

List indijske konoplje, marihuana

ALTERNATIVA

Seminar o medicinskoj uporabi konoplje u Zagrebu

Seminar “Demistifikacija konoplje: Konoplja u zdravstvu – teorija i praksa” će se održati 27. svibnja 2015. u hotelu Westin u Zagrebu, a jedan od moderatora bit će i Huanito Luksetić, koji je nedavno postao i simbolom ove teme u hrvatskim okvirima.  Video linkom sudionicima će se obratiti i Rick Simpson, Kanađanin koji je promotor konoplje kao lijeka i proizvođač ulja od konoplje. Kako organizatori najavljuju “na cjelodnevnom seminaru, kroz predavanja brojnih inozemnih stručnjaka, pokušat će se demistificirati medicinska uporaba konoplje.”

Seminar se bavi temama poput kako konopljom liječiti bolesti poput karcinoma, multiple skleroze, epilepsije, diabetesa, artritisa, PTSP-a te mnogih drugih … te kako iskoristiti sve prednosti ljekovitih biljnih pripravaka na bazi indijske konoplje u borbi protiv brojnih bolesti. Organizatori su udruga Kavez i Međunarodna udruga pacijenata medicinske konoplje u suradnji s ONEJ – Društvo prekmurske pobude.

[ads1]

Informacije o seminaru, predavačima i programu možete pronaći web stranici:  www.361events.hr/KONOPLJA2015 . Cijene ulaznica su od 150 do 270 kn, za tvrtke 380 kn, a seminar je doista cjelodnevni: registracija sudionika počne u 7.30 sati, predavanja u 9 sati pa do 17 sati, kada se otvara diskusija.

Ilustracija: FreeDigitalPhotos

Pročitaje još:

U Hrvatskoj lijekovi na bazi indijske konopolje na recept

SUPERDESERT: Jagoda, goji, konoplja, lucuma i bademovo mlijeko

LEGALIZACIJA MARIHUANE: I Hrvatska će dozvoliti uzgoj i liječenje

 

 

Iz kategorije: ALTERNATIVA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh