Povežimo se na društvenim mrežama

WHISKY U ZAGREBU: Za ljubitelje i početnike

whisky fair

KAMO IĆI

WHISKY U ZAGREBU: Za ljubitelje i početnike

Najveći regionalni sajam whiskya održat će se u petak i subotu 26. i 27. veljače 2016. u Zagrebu, u Hypo Event Centru u Slavonskoj aveniji 6, po drugi puta. Dnevne ulaznice za Whisky Fair ZG016 stoje po 70 kuna, i uključuju Gleincarin whisky čašu te besplatno kušanje na odabranom štandu. Besplatne degustacije odobravaju izlagači. Bit će organizrane radionice, kušaonice, degustacije, ponuda hrane itd., prema programu koji možete pogledati na stranicama sajma. Kako navode organizatori, prošle je godine na sajmu sudjelovalo 30 izlagača, a bilo je 1000 posjetitelja.

Dnevne VIP ulaznice stoje 389 kn, a uključuju: 1,5 sati VIP ugođaja, degustaciju 3 pomno odabrana ekskluzivna whisky branda: Jim Beam Signature Craft 12 YO (43% alk.) The Macallan Sienna – 1824 Series (43% alk.) i Bruichladdich Octomore 06.1 – Scottish Barley 5 YO (57% alk.), asistenciju stručnjaka koji će vas uvesti u svijet whiskya i ispričati kratku priču o odabranim whiskyma, degustaciju 3 vrste hrane uparene s whiskyem, Gleincairn whisky čašu i to uz asistenciju hostesa.

U petak od 17-17.40 održava se okrugli stol: Whisk(e)y – country trademark, na kojem sudjeluju Veleposlanici Kanade, Irske, Ujedinjenog Kraljevstva.

Organizirano je i 6 radionica sa posebnim programom kušanja za koje se treba posebno predbilježiti i dodatno platiti. Primjerice, premium masterclass „Izgubljene destilerije“ koji će predstaviti raritetne viskije iz destilerija koje više ne postoje. Ima 20 mjesta, traje 2 sata, stoji 450 kuna, uz degustaciju 4 whiskeya: 1) Rosebank 2) Lochside 3) Brora 4) Port Ellen

Program pogledajte na stranici http://www.whiskyzagreb.com/, za ulaznice se informirajte na info@mozaik-grupa.hr, a na evo i video presjeka prošlogodišnjeg sajma:

Continue Reading
Advertisement
Moglo bi vas zanimati i:
Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: KAMO IĆI

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh