Povežimo se na društvenim mrežama

NA SAJMU FRIZERA U LONDONU: U trendu je kratko što luđih boja (FOTO)

Sajam frizura London 2014

MODA&STIL

NA SAJMU FRIZERA U LONDONU: U trendu je kratko što luđih boja (FOTO)

3 - CopyFrizeri, stilisti i ostali ljubitelji mode i ljepote  proteklog su se vikenda okupili  u jednoj od najluđih modnih destinacija na svijetu, u Londonu na Salon International. Od 11. do 13. listopada 2014. u Excel centru bilo je više od 200 izlagača i nebrojeno mnogo frizera, poput naše suradnice Nine Dundur, stilistice salona “Jagoda” iz Zagreba, koji upijaju posljednje trendove modnih pista i dovode ih u svoje salone.

Što kraće

A što najbolji od najboljih savjetuju za sezonu 2014/15? Najjednostavnije rečeno – što kraće to bolje. Dječački skraćena kosa, nelinearni bob, asimetrične šiške i što upečatljivije boje ili pramenovi. Odlučite li se za ovakvu frizuru možete biti sigurni da ste u trendu, a upravo ovakve frizure predstavili su Toni and Guy, Vidal Sassoon, Saco, Mahogany i mnogi drugi.

Retro romantično

Za one malo manje hrabre tu su frizure u kojima dominiraju pletenice, većinom na dugoj plavoj kosi, pomalo retro  ali opet veoma moderna. Vodeći stručnjak za ovakve ležernije i opuštenije frizure svakako je Patric Cameron. Njegov potpis je meka, nježna kosa no ipak pomalo neuredna zahvaljujući tapiranju i pletenicama. Ako ste mladenka u potrazi za idealnom frizurom na vašem posebnom danu, svakako zavirite u kolekciju Patrica Camerona.

Povratak brade

Što se muških trendova tiče, oni se ne mijenjaju već neko vrijeme. Ne trebate krenuti u London da vidite što je in, već je dovoljno prošetati zagrebačkim ulicama. Riječ je o retro kosi, najpopularniji je undercut kao i razdjeljak na stranu, a uz sve to neizostavna je gusta brada. Dečki se ne trebaju opterećivati bojom kose, već da ona bude u skladu s bradom i brkovima.

FOTOGALERIJA: 

London posjetilanapisala i snimila: Nina Dundur, Frizerski salon Jagoda

Iz kategorije: MODA&STIL

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh