+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 13. lipnja 2024.
Ažurirano: 13. lipnja, 2024.

Dr. Peter Kapš: APITERAPIJA Liječenje pčelinjim proizvodima

50,00  uključ. PDV

Naslov: Apiterapija – liječenje pčelinjim bolestima

Autor: Dr. Peter Kapš

Broj stranica: 448

Uvez: tvrdi

Visina: 23,5

Cijena: 50 eura

Izdavač: Geromar

Kategorija: Oznake , , , , , , ,

Poštarina za Hrvatsku iznosi 25 kn, a za narudžbe iznad 300 kn je besplatna. Za slanje u inozemstvo molimo Vas da nas kontaktirate na tel. + 385 92 372 1 777 ili na mail dobarzivot.net@gmail.com.

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Autor knjige Liječenje pčelinjim proizvodima – apiterapija je slovenski liječnik, primarius dr. Peter Kapš koji na temelju svjetskih istraživanja i prakse i vlastitih iskustava donosi konkretne recepte za primjenu pčelinjih proizvoda za pojedine bolesti.

Odlika knjige je i to što je pisana, prevedena, pripremljena i uređena na način da istodobno bude od koristi i stručnjacima, i liječnicima, i znanstvenicima, i studentima i pčelarima, i apiterapeutima – i da bude pristupačna svakom čovjeku, kao pripomoć u održavanju zdravlja i liječenju zdravstvenih tegoba. Knjiga ima kazalo sa više od 340 simptoma i bolesti te popis literature sa 450 stručnih naslova.

Sve je više istraživanja i dokaza o tome koliko pčelinji proizvodi unaprjeđuju ljudsko zdravlje. Nije nepoznato da pčelari žive dulje od opće populacije, no ne samo zato što je bavljenje pčelama samo po sebi antistres aktivnost i ljekovito je osobama s PTSP-om, nego i zbog redovne konzumacije meda, propolisa, peludi, perge, pa i povremenog pčelinjeg uboda jer i pčelinji je otrov dio ciljanih terapija kod nekih bolesti, primjerice kod reume ili multiple skleroze.

Knjiga dr. Kapša riznica je znanja o fantastičnom svijetu pčela i organizaciji njihovog života u košnici, te leksikon zdravlja potreban svakoj obiteljskoj biblioteci ne samo za konzultacije o očuvanju imuniteta ili pomoći ozdravljenju, nego za stvaranje zdravog stila života u skladu s prirodom.

SADRŽAJ I UVODNI DIO KNJIGE APITERAPIJA:

Kapš Apiterapija Sadržaj i Uvod (PDF)