+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 11. rujna 2021.
Ažurirano: 12. siječnja, 2023.

Prva hrvatska LCHF kuharica (Anita Šupe i Ariana Miljević Bugenvilija) | Dobar život - Lifestyle portal

29,07  uključ. PDV

Kuhajte izvorno: bez šećera, brašna, rafiniranih biljnih ulja i kemijskih aditiva

Prva hrvatska LCHF kuharica logičan je slijed bestselera “Istine i laži o hrani”, knjige nutricionistice Anite Šupe koja se argumentirano obračunava s ustaljenim predrasudama i mitovima o ”zdravoj” i ”nezdravoj” hrani. Ovo je praktičan vodič za Paleo-LCHF način života i prva kuharica za osviještene gurmane, koja objedinjuje zdravu prehranu s uživanjem u pravoj ukusnoj hrani.

Osim recepata knjiga donosi i popis preporučenih OPG-ova koji nude zdravo uzgojeno meso, mlijeko, ulje, voće i povrće u Hrvatskoj.

  • 224 stranice, dimenzije 16,50 x 24 cm
  • tvrdi uvez
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznake: , , ,

Poštarina za Hrvatsku iznosi 25 kn, a za narudžbe iznad 300 kn je besplatna. Za slanje u inozemstvo molimo Vas da nas kontaktirate na tel. + 385 92 372 1 777 ili na mail dobarzivot.net@gmail.com.

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Autorice “Prve hrvatske LCHF kuharice” s podnaslovom: “Kuhajte izvorno: bez šećera, brašna, rafiniranih biljnih ulja i kemijskih aditiva” su nutricionistica Anita Šupe i fotografkinja Ariana Miljević Bugenvilija. Kao logičan slijed popularne knjige ”Istine i laži o hrani”, u kojoj se Anita Šupe obračunava s ustaljenim predrasudama i ruši mitove o ”zdravoj” i ”nezdravoj” hrani, ova najnovija knjiga predstavlja praktičan vodič za Paleo-LCHF način života te objedinjuje zdravu prehranu i uživanje u hrani.

Knjiga sadrži:

• Oko 250 recepata, od kruhova i peciva, jela s jajima i drugih finih jela za doručak, preko juha i predjela do glavnih jela. Od zanimljivih i ukusnih priloga (koji nisu krumpir, tjestenina i riža…), salata, samostalnih malih jela za svaku priliku, do brzih jela, grickalica, torti i kolača;

• Oko 180 profesionalnih fotografija, većim dijelom iz objektiva Ariane Miljević Bugenvilije;

• Popratne edukativne tekstove o prehrani (npr koja je razlika između LCHF i Paleo koncepta te kako pronaći svoj optimalan način prehrane, zašto odbaciti pšenicu i ostale žitarice, predrasude o masnoćama i bajke o biljnim uljima, praktični vodič kroz masnoće u kuhanju itd);

• Popratne tekstove o namirnicama (npr o jajima, iznutricama, orašastim plodovima, začinskom bilju, gljivama, steviji, medu itd);

• Mnoštvo sitnih praktičnih savjeta (npr o psyllium prašku, kokosovom brašnu, vaniliji, prašku za pecivo, sadržaj ugljikohidrata u najčeščim namirnicama itd).

• Registar malih proizvođača prave hrane u Hrvatskoj