KAMO IĆI
Naslovna / PUTOVANJA / Novi izravni letovi za Stockholm, Helsinki, Oslo i Bukurešt
Croatia Airlines

Fotografija: Screenshot YouTube

Novi izravni letovi za Stockholm, Helsinki, Oslo i Bukurešt

Od svibnja se iz Zagreba avionima Croatia Airlinesa po nekoliko puta tjedno može letjeti direktno za Oslo, Stockholm, Helsinki i Bukurešt.

Od 19. svibnja 2017.  zrakoplovi Croatia Airlinesa počinju izravno povezivati Zagreb i Stockholm triput tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom, u poslijepodnevnim satima.

Dva dana poslije, 21. svibnja 2017. uvode se redoviti međunarodni letovi Zagreb – Helsinki i Zagreb – Oslo. Između hrvatske i Helsinkija  letjet će se triput tjedno – utorkom, četvrtkom i nedjeljom s jutarnjim polascima iz Zagreba, a  između Zagreba i Osla  dvaput tjedno – četvrtkom i nedjeljom, poslijepodne.

Putnicima koji putovanje u Stockholm, Helsinki i Oslo počinju u Zagrebu nude se promotivne cijene povratnih zrakoplovnih karata već od 199 eura. Ponuda je dostupna  i putnicima iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule (preko Zagreba), uz promotivne povratne zrakoplovne karte od 229 eura.

Croatia Airlines u ljetnom redu letenja uvodi i izravne međunarodne letove između Zagreba i BukureštaLetovi počinju 19. svibnja, a hrvatski i rumunjski glavni grad povezivat će se triput na tjedan – ponedjeljkom, srijedom i petkom. Povratne zrakoplovne karte dostupne po promotivnoj cijeni već od 149 eura, a putnici iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra mogu letjeti u Bukurešt (preko Zagreba) po cijeni već 179 od  eura.

Promotivne cijene karata za sva četiri nova odredišta vrijede isključivo za kupnju preko www.croatiaairlines.com ili m.croatiaairlines.hr, a uključuju aerodromske pristojbe i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte (TSC). U cijenu su uključene i dodatne pogodnosti: besplatan prijevoz jednog komada prtljage (do 23 kilograma težine), hrana, piće i tiskovine u zrakoplovu, online odabir sjedala, Web-check-in ili prijava za let u zračnoj luci, nagradne milje u programu Miles & More ili u nekom drugom programu neke od zrakoplovnih kompanija iz udruge Star Alliance. Također, svi putnici na novim linijama ostvaruju duple milje u Miles & More programu ako se registriraju na Miles & More.

Croatia Airlines će tijekom ovogodišnje sezone u redovitom prometu izravno letjeti u 39 odredišta u 24 europske države.

Komentiraj

Pin It on Pinterest