Povežimo se na društvenim mrežama

ADVENT U LUŽNICI: Božićni sajam i razgled dvorca pod svijećama

Lužnica dvorac

KAMO IĆI

ADVENT U LUŽNICI: Božićni sajam i razgled dvorca pod svijećama

Božićni sajam u dvorcu Lužnica kojim upravlja Družba sestara milosrdnica Sv. Vinka Paulskog održat će se ove godine u subotu, 19. prosinca 2015. od 10 do 18 sati i u nedjelju, 20. prosinca od 10 do 18 sati kada je dvorac otvoren svim posjetiteljima za obilazak.

Dvorac LužnicaU nedjelju, 20. prosinca se sajam zatvara svetom Misom u 17.00 sati u kapelici na prvom katu dvorca. Na sajmu će se moći kupiti lužnički suveniri, domaći proizvodi, ukrasi, svijeće, kalendari, aranžirani i ukrašeni božićni-poklon paketi… Bit će to prilika za šetnju prostorijama dvorca i perivojem te za druženje uz degustaciju toplog lužničkog čaja.

Unutrašnjost dvorca Lužnica osvijetljenu isključivo svjetlom svijeća i svjetiljki, i urešenu u adventskom ozračju možete posjetiti, razgledati i fotografirati u utorak 22. prosinca od 17.00 do 21.00 h.

Poznatim, ali i nepoznatim ili zaboravljenim adventskim pjesmama ozračje mira, svjetla i sjećanja na protekla stoljeća obogatit će na hodnicima dvorca “Lutajući adventski pjevači”.

[ads1]
U blagovaonici  prigodna jednostavna ugostiteljska ponuda. Ulaznica 15 kn, za djecu (obvezno u pratnji odraslih)  i umirovljenike 10 kn. Prijave nisu potrebne, ulaznice će biti u prodaji na ulazu u dvorac.

Fotografije: www.luznica.com

Iz kategorije: KAMO IĆI

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh