Povežimo se na društvenim mrežama

ACI marina Pula dobila najsuvremeniji WiFi sustav

ACI marina Pula

NAUTIKA

ACI marina Pula dobila najsuvremeniji WiFi sustav

ACI marina Pula prva je u ACI sustavu dobila najsuvremeniji WiFi sustav, a ovih dana gosti ma će niti na raspolaganju nove moderne sanitarije

Najveća u novost: ACI marina Pula prva je u ACI sustavu dobila kvalitetnu Wireless vezu na cijelom svom području.

– Radi se o nabrijanom Wireless sustavu s najsuvremenijom tehnologiji koja se trenutno može naći na svjetskom tržištu. Bez toga gotovo nitko danas ne može funkcionirati i to nam je vrlo važna stvar za goste naše marine – komentira taj novitet direktor ACI marine Pula Darko Starčević.

Darko Starčević, direktror ACI marine Pula

Darko Starčević, direktror ACI marine Pula

Stručnom tehničko-informatičkom terminologijom novi sustav se bazira na najmodernijoj WiFi tehnologiji, koja koristi 802.11 (a/b/g/n/ac) standard u 2.4 Ghz i 5 Ghz frekvencijskom spektru. Prevedeno: gostima marina omogućena je velika brzina propusnosti podataka, te mogućnost nesmetanog korištenja modernih digitalnih servisa (Internet, VoIP, IPTV…).

Još jasnije: omogućen im je bežični pristup Internetu po višestruko većim brzinama nego do sada, uz stopostotnu pokrivenost cijele marine, jer se ne koriste one stare „bakrene parice“, već optički kabel. Naravno, sustav je besplatan za sve goste marine.

Nove sanitarije

Svi nautičari, a osobito jedriličari neizmjerno su zahvalni svakoj marini koja im je osigurala udobne, prostrane i funkcionalne sanitarije. Što će reći: dovoljan broj umivaonika za jutarnju higijenu i tuševa s toplom vodom, s dovoljno obilnim i jakim mlazom da vam nakon grubog mora i dugog jedrenja može izbiti sol iz pora i umor iz mišića. I, dakako, dovoljan broj čistih i intimno udobnih toaleta, pred kojima se ne treba stajati u redu. Upravo to ovih će dana dobit na raspolaganje gosti ACI marine Pula. Sanitarni dio iz temelja je obnovljen i opremljen.

Upravo to Darko Starčević ističe kao novu veliku blagodat u ACI marini Pula: najmodernije sanitarije, vizualno vrlo lijepo dizajniran, maksimalno funkcionalne, s gotovo udvostručenim brojem tuševa, toaleta i umivaonika s foto-ćelijama te sanitarnim prostorom za osobe s invaliditetom.

Frendly odnos posade

Obilazeći gatove i razgovarajući sa stalnim gostima nautičarima, svuda smo čuli pohvale na račun posade i osoblja marine – mornara i recepcionarki, posebno Tatjane Grubeša i Suzane Željković.

– Razvijamo taj frendly odnos s gostima i po tome smo poznati – kratko je komentirao ocjene nautičara direktor Starčević.

Inače, marina broji 190 vezova i 99 posto popunjena. Godišnje bilježi oko 3.000 tranzita, što je brojka odmah iza ACI marine Rovinj.

– Ovdje imamo i četiri čarter kompanije s ukupno 20-tak brodova. Broj gostiju u tranzitu u dobroj mjeri ovisi i o tome što se događa u Areni, odnosno Puli. Uvijek uspijevamo smjestiti svakog gosta u tranzitu koji zatraži vez – zaključuje Darko Starčević.-

Piše: Mladen Gerovac

Izvor: Jutarnji list

Fotografije: Mladen Gerovac i ACI arhiva

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh