Povežimo se na društvenim mrežama

ACI road show kroz Njemačku, Švedsku, Italiju, Sloveniju i Austriju

ACI

NAUTIKA

ACI road show kroz Njemačku, Švedsku, Italiju, Sloveniju i Austriju

U siječnju ACI kreće u svoj predsezonski promotivno-marketinški „road show“ po europskim nautičkim i turističkim sajmovima. Prvi na redu je najveći kopneni sajam mora i brodova na svijetu – Boot Dusseldorf, koji se održava od 23. do 31. siječnja. ACI je na ovom sajmu prisutan od svojih početaka, dakle već više od 30 godina još kada se broj posjetitelja kretao oko 400.000, dok ih danas broji oko 250.000, uz otprilike isti broj izlagača. Razlog tome je veći broj novih manjih nautičkih izložbi.

ACIOve godine na ACI – jevom štandu u hali 13 Boota dominirat će upravo novi vizualni identitet, koji će se prikazivati na velikom plazma ekranu, s naglaskom na novoj marini u Slanom. Posjetiteljima sajma – potencijalnim gostima i klijentima ACI će se predstaviti novim katalogom i komercijalnim uvjetima za 2016. te brojnim informacijama o marinama, a posebno o novoj ACI marini Slano i ACI marini Pomer. Tijekom sajma održat će se susreti s medijima i poslovnim partnerima: ADAC-om, vlasnicima domaćih i stranih čarter – tvrtki, predstavnicima slovenskih i talijanskih marina. Bit će to i prilika da se sa čarter tvrtkom Sarres Schockemöhle dogovori središnja fešta u listopad 2016. na Žutu, u povodu obilježavanje jubileja osnutka tvrtke.

Istodobno ACI će biti prisutan i na Alpe Adria sajmu u Ljubljani, od 27. do 30. siječnja. Zatim slijedi prezentacija na švedskom Boat Showu u Göteborgu od 6. do 14. veljače te na F.re.e. München, koji počinje 10. i također traje do 14. veljače. U Munchenu je za subotu 13.2. predviđen Skippertreffen – prezentacija ACI-ja, u suradnji s ADAC-om. Paralelno s ova dva sajma ACI će biti suizlagač na štandu HTZ-a na BIT-u u Milanu od 11. do 13. 2.

Austrijski sajam Boot u Tullnu, također je od samog početka ACI-ja u njegovom kalendaru europskih prezentacija. Održava se od 3. do 6. ožujka a ACI će imati štand u hali broj 4. U planu su susreti s predstavnicima medija, prije svega s glavnim urednikom Yacht Revue, te s poslovnim partnerima kao što su ÖAMTC, jedriličarski savezi (Yacht Club Austria), austrijske i hrvatske čarter tvrtke …

Slijedi štokholmski Allt för Sjön od 4. do 11. ožujka u suradnji s HTZ-om te na kraju sudjelovanje na izložbi Charter Expo u zagrebačkoj Areni od 11. do 13. ožujka.

Piše: Mladen Gerovac

Fotografije: Mladen Gerovac i ACI

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh