Povežimo se na društvenim mrežama

BERLIN: Parker 630 Sport – najbolji brod za početnike

Parker 630 Sport

NAUTIKA

BERLIN: Parker 630 Sport – najbolji brod za početnike

Parker 630 Sport je moderan i udoban brod, vrlo jednostavan za rad i zabavu na vodi. I jeftin je pa je idealan za početnike. To je ocjena žirija sastavljenog od 15 europskih nautičkih novinara da bi izabrala brodove godine po pojedinim kategorijama.

GALERIJA:

Parker Sport 630 je otvoreni brod sa središnjom konzolom i dvije ergonomske sjedalice za vozača i suvozača. Iza njih je prostrani kokpit sa širokom tapeciranom klupom i podesivim naslonom a ispod sjedišta su spremišta za pribor, opremu i osobne stvari. To je prostor za kupanje, za uživanje u vožnji s pogledom na more ili na tegalj skijaša. Na pramcu je vrlo ugodan i udoban prostor sa stolićem koji je okružen tapeciranom klupom, koje mogu biti i prostor za sunčanje.

Parker 630 sa Mercuryjem 115 EFI i trupom dizajniran za velike brzine doseže 35 čvorova sa Merccuryjem 150 L EFI 42 čvora. Pri tom ni na uskim zavojima nimalo ne gubi na stabilnosti. Cijena se kreće oko 38.000 eura. Zastupnik za Hrvatsku je u Crnoj Gori.

Tvrtka Parker inače je poljska podružnica engleske AH Parker & Sons Ltd osnovane 1886. godine u Poljskoj djeluje od ranih 1970-ih.

[ads1]
Karakteristike

Duljina 6,10 m

Širina 2,25 m

Gaz bez motora 0,31 m

Težina bez motora 990 kg

Spremnik za gorivo 140 litara

Kapacitet 7 osoba

Piše: Mladen Gerovac

Fotografije: Parker Poland

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh