Povežimo se na društvenim mrežama

Dan ACI-ja proslavljen u svim marinama nautičkog lanca

ACI Pomer

NAUTIKA

Dan ACI-ja proslavljen u svim marinama nautičkog lanca

Dok je u Slanom zapriječeno otvaranje nove marine, a time i središnja fešta uz Dan ACI-ja, tradicionalne proslave održane u svim ostalim marinama još su jednom pokazale snagu ACI lanca.

Dan ACI-ja u Jezerima

Dan ACI-ja u Jezerima

U svakoj marini priređen je tradicionalni domjenak te su uručene jubilarne nagrade nautičarima za 10, 15, 20, 25 i 30 godina vjernosti ACI marinama. Ove godine te jubileje navršavaju 184 ACI‑jeva gosta: 66 ih je primilo nagradu za 10 godina vjernosti, 55 za 15 godina, 44 za 20 godina, 12 za 25 godina a sedmorici gostiju uručene su nagrade za 30 godina neprekidnog veza u marinama ACI sustava. To potvrđuje da je ACI doista jedna velika nautička obitelj, pa su i druženja uz Da ACI-ja takva – obiteljska.

restoran Sopravento, Pomer

Restoran Sopravento u ACI marini Pomer

No, ova godina a time i Dan ACI-ja za razliku od mnogih dosadašnjih donijela je puno toga novoga. Prije svega, ACI marina Slano je dovršena i spremna je oprimati brodove, iako nije formalno otvorena. Drugo, ACI marina Pomer je u kopnenom dijelu iz temelja obnovljena prema novom modernom ACI-jevom vizualnom identitetu. U tom sklopu u toj je marini proradio i novi restoran prema novi ACI-jevim visokim standardima u ugostiteljstvu. Restoran se zove Sopravento, vode ga iskusna ugostiteljska obitelj Karmen i Davor Jovanović.

ACI marina Cres

ACI marina Cres – gost Thomas Fuchs i šefica recepcije Dijana Kruljac

Restoran radi sedam dana u tjednu, nudi jela kao što su: ombolo na posteljici od srdela, juneći carpaccio, carpaccio od divljeg brancina sa koromačem, srdele na savor. marinirana pileća tagliata u istarskom medu i senfu, jadranska sipa u šugu sa njokima od kukuruznog brašna, file brancina sa rižotom od koromača … U takvom tempu Davor Jovanović nam je stigao samo reći: – Supruga i ja radimo praktički bez odmora, budim se u 4 sata ujutro, čekam ribarice i kočarice …

Stigla je vijest i od Borisa Gašperinija, direktora  ACI marine Umag. Tamo je restoran Lido dobio novu terasu s pergo tendom, također u skladu s novim ACI-jevim vizualnim identitetom i ugostiteljskim standardima.

 

 

 

Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh