Povežimo se na društvenim mrežama

De Antonio D-43: Moderan i otmjen život na vodi

De Antonio D-43

NAUTIKA

De Antonio D-43: Moderan i otmjen život na vodi

Mlado španjolsko brodogradilište (2006) De Antonio Yachts iz Barcelone predstavilo je na festivalu jahti u Cannesu urbi et orbi svoju novu i dosad najveću gliser jahtu D-43. Radi se o 13,3 m dugom i 4,3 m širokom modernom high tech plovilu sofisticirane gradnje, namijenjenom za udoban život na vodi. U standardnoj izvedbi D-43 ima vlasničku spavaonicu, spavaonicu za goste, salon i vanjski natkriti prostor. U posebnoj izvedbi može imati tri kabine.

D43 Tlocrt interijera

D43 Tlocrt interijera

Na krmi su dvije prostrane platforme za sunčanje i prostor za sjedenje u kojem se udobno može smjetiti dvanaestero ljudi. Hardtop može biti kombiniran s kliznim krovom ili pokrovom nad cijelom krmom. Interijer također ima tri verzije: Standard, Sport i Style. Ako želite biti otmjeno moderan fancy možete dogovoriti i dizajn interijer sa cik-cak šarenim prugama stila Missoni. Uz to, dodatna oprema su: hidraulična platforma na krmi, ledomat, klima, poseban izbor motora – brodskih ili vanbrodskih.

U osnovnoj verziji D-43 je opremljen s dva motora Volvo Penta D6 od po 370 konja. Možete odabrati jaču verziju s dva motora

D43 Vlasnikova spavaonica

D43 Vlasnikova spavaonica

Volvo Penta D9 od po 575 konja s brzinom do 45 čvorova. Ili izabrati vanvrodske motore: četiri Suzukija od po 250 KS ili četiri Yamahe od po 350 KS. Dakle, izbor je širok – od običnih 740 konja do sportskih 1400 konja. Polazna cijena je oko 600.000 eura.

Piše: Mladen Gerovac

Izvor: Jutarnji list

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh