Povežimo se na društvenim mrežama

DÜSSELDORF Sajmeni događaj dana na štandu HTZ-a

nautički sajam duesseldorf, HTZ

NAUTIKA

DÜSSELDORF Sajmeni događaj dana na štandu HTZ-a

U Düsseldorfu, na najvećem svjetskom kopnenom sajmu mora, brodova i zabave na vodi koji je upravo u tijeku, Hrvatska je među 1800 izlagača iz cijeloga svijeta zastupljena u svih 17 paviljona. Od ACI-ja, kao najjjačeg lanca nautičkog turizma i predstavnika pojedinih marina do zastupnika svjetskih brandova brodova, prodavača plovila i opreme, predstavnika čarter tvrtki i ronilačkih centara.

ACI, nautički sajam Duesseldorf

Predstavljanje ACI-ja: direktorica Doris Peručić i Gracia Krainer 

Okosnica i središte cijelog ovog nautičkog zbivanja i povezivanja na sajmu je Hrvatska turistička zajednica, koja je nastupila pod geslom Kroatien Voller Leben – Hrvatska – puna života. HTZ je u ponedeljak navečer, nakon završetka radnog vremena sajma, organizirala u suradnji s ACI-jem druženje nautičkih djelatnika i nautičara, na kojem se okupilo više od dvije stotine ljudi. Bili su to izlagači iz Hrvatske, njihovi poslovni partneri, njemački gosti i brojni prijatelji Hrvatske i Jadrana kao i posjetitelji sajma iz Hrvatske. Bila je to prilika da se kroz ugodno druženje, razmijene mišljenja i iskustva, dogovore novi poslovi, povežu i upoznaju ljudi te da se mnogi od njih prisjete ugodnih uspomena s „urlauba“ na hrvatskom moru. Bio je to sajamski događaj dana.

Brojni posjetitelji jučer u podne okupili se i na ACI-jevom predstavljanju nove marine u Slanom, 22. U lancu, te modernizacije ACI-ja i novih restorana u ACI marinama s prepoznatljivimACI standardom i kvalitetom.

Koliko je popularan i za Hrvatsku važan ovaj sajam predstavio nam je direktor Predstavništva HTZ-a u Frankfurtu Romeo Draghicchio. Prošle je godine u Hrvatskoj ljetovala oko dva milijuna i tristo tisuća Nijemaca među kojima su brojni nautičari – vlasnici brodova i ponajviše korisnici čartera. Koliko je pak Jadran drag njemačkim nautičarima pokazalo također jučer kada su na štandu HTZ-a njemački novinari Bodo Muller, Siegrun Scheiter i Jurgen Strasburger predstavili svoj gastro vodič: 66 top nautičkih restorana u hrvatskom Jadranu. Na mnogim se štandovima jednako se mogao čuti razgovor i na hrvatskom i na njemačkom pa se ovdje u  Düsseldorfu ovih dana najbolje vidi da je hrvatski doista postao europski jezik.

nautički sajam duesseldorf, HTZ

Simpatične predstavnice HTZ-a u uniformama sa novim sloganom Full of Life 

nautički sajam Duesseldorf, HTZ

Autori njemačkog vodiča po hrvatskim restoranima sa direktoricom ACI-ja Doris Peručić

Piše i snimio: Mladen Gerovac

Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh