Povežimo se na društvenim mrežama

FOTOGALERIJA: Hrvatska nautička večer – Düsseldorf 2017

hrvatska nautička večer 2017

NAUTIKA

FOTOGALERIJA: Hrvatska nautička večer – Düsseldorf 2017

Trećeg dana sajma  navečer na „hrvatskom sajamskom trgu“ – štandovima  ACI-ja i Hrvatske turističke zajednice  i cijelom prostoru između njih, održana je već tradicionalna Hrvatska nautička večer u organizaciji HTZ-a, ACI-ja i Hrvatske gospodarske komore.

Na domjenku se  okupilo blizu tri stotine nautičkih djelatnika i nautičara, izlagači iz Hrvatske, njihovih poslovnih partnera, njemačkih gostiju i brojnih prijatelja Hrvatske i Jadrana, njemačkih i hrvatskih novinara, kao i posjetitelja sajma iz Hrvatske.

Bila je to prilika da se kroz ugodno druženje, razmijene mišljenja i iskustva, dogovore novi poslovi, povežu i upoznaju ljudi te da se mnogi od njih prisjete ugodnih uspomena s „urlauba“ na hrvatskom moru. Naravno, uz „zavičajnu“ pjesmu i glazbu, pune plate finih malih finger food zalogaja iz dvaju dusseldorfskih hrvatskih restorana i uz birana domaća vina – postup i plavac mali iz Dalmacije, istarsku malvaziju te kontinentalnu graševinu i sivi pinot.   Bio je to ne samo sajamski događaj dana, nego i najveći društveni događaj sajma.

Piše i snimio: Mladen Gerovac

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA FEŠTI: 

 

 

Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh