Povežimo se na društvenim mrežama

LEIDI 660: Udoban i skladan obiteljski krstaš

Leidi 660

NAUTIKA

LEIDI 660: Udoban i skladan obiteljski krstaš

Leidi 660 je nova brodica iz već dokazano uspješnog graditelja – tvrtke Leidi iz Galižane kraj Pule. Radi se o lijepo i skladno dizajniranom obiteljskom krstašu s kabinom i natkabinom za udobno višednevno krstarenje obitelji s djecom. Isto tako može poslužiti za odlazak na višednevno ribarenje trojice prijatelja, kao i za jesensku potragu i lov lignji. Zadovoljit će i estetski ukus i potrebe i bračnog para privrženog moru – također za udobno ljetno etapno krstarenje.

Leidi 660

Leidi 660 – nacrt interijera

Krov je retro stila u boji trupa s integriranim solarnim pločama. Bočni prozori omogućavaju dobru vidljivost i puno svjetla, kao i veliko vjetrobransko staklo. Prozračnost i svjetlost u kabini daju još četiri prozora.

U kokpit se lako ulazi s krme i krmene platforme obložene tikovinom i s pramca preko pramčanog mostića i otvora na ogradi dovoljno visokoj da bude sigurni rukohvat.

Dvije su verzija toaleta – odvojeni prostor ili pokrivenog podnicom postelje, dakle s više prostora u potpalublju. Stajaća visina u salonu je 1,95 m. Uz dvije udobne postelje, spuštanjem stola dobiva se treći ležaj veličine 185×75 cm. Kuhinjski blok ima sve što treba – uključujući i ormar za posuđe i opremu s ostavama ispod podnica. Prostor omogučuje čak dva frižidera. Plinsko dvoplamensko kuhalo, tank za 100 l vode, frižider, manualni toalet, bimini, pumpa za vodu s tušem … dodatna je oprema.

 

[ads1]
Leidi 660 je na Rijeka Nautic Showu opravdano odnio glavnu nagradu.

TEHNIČKI PODACI

Dužina preko svega 7,20 m

Dužina trupam 6,60 m

Širina 2,50 m

Gaz 0,70 m

Tezina od 1.750 do 2.200 kg

Visina na ulazu u kabinu 1,84 m

Visina kabine 1,56 m

Spremnik goriva 130 l

Spremnik vode 100 l

Broj putnika 6

Broj postelja 2+1

Pogon Izvanbrodski motor do150 KS

Piše i snimio: Mladen Gerovac

Izvor: Jutarnji list

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh