KAMO IĆI
Naslovna / VIŠE... / NAUTIKA / LJUBLJANA: Okrugli stol: ACI i kultura življenja
ACI okrugli stol

Sudionici okruglog stola ACI i kultura življenja u Ljubljani

LJUBLJANA: Okrugli stol: ACI i kultura življenja

 

U sklopu sajma Natour Alpe-Adria u Ljubljani ACI je u suradnji s predstavništvom HTZ-a održao pred slovenskim i hrvatskim novinarima održao prezentaciju o svojoj ulozi u hrvatskom nautičkom turizmu te okrugli stol na temu ACI i kultura življenja.

gari cappelli

Ministar Gari Cappelli na štandu ACI-ja u Ljubljani

ACI-jevoj prezentaciji i okruglom stolu prisustvovali su ministar turizma Republike Hrvatske Gari Cappelli i pomoćnik ministra turizma Robert Pende te predstavnici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Ljubljani.

Pozdravljajući skup ministar  Capelli je kazao da nautički turizam spada u ono najljepše što Hrvatska ima, te da je ACI pozitivan primjer upravljanja lukama nautičkog turizma kontinuirano ulažući u kvalitetu ponude, sadržaja i usluge, vodeći se pritom ekološkim standardima.

U okruglom stolu na temu ACI i kultura življenja sudjelovali su: Gracia Krainer, direktorica korporativnih komunikacija i marketinga ACI-ja, Metka Bradetić, direktorica Predstavništva HTZ-a za Sloveniju, Mladen Gerovac, autor i urednik monografije ACI Postanak i glavni urednik

mladen gerovac

Mladen Gerovac

portala Dobar Život.net te  Jurij Korenc – osnivač sajma Internautica te slovenski jedriličar i publicist Mitja Zupančič, koji je bio i moderator okruglog stola.

Sadržaj okruglog stola vrlo je široko obuhvatio život u ACI marinama, govori lo se  o čitavoj jednoj bogatoj nautičkoj kulturi koja se razvila od nastanka ACI marina do danas, o suvremenim pravcima razvoja tog života, uključujući i poslovnu problematiku kao i pitanje jesu li marine pogodno mjesto za održavanje nautičkih sajmova. (ur)

 

Komentiraj

Pin It on Pinterest