Povežimo se na društvenim mrežama

ACI marina Piškera dobiva novi restoran

novi restoran na Piškeri

NAUTIKA

ACI marina Piškera dobiva novi restoran

Najveća promjena na Kornatima poslije nautičke sezone dogodit će se na Piškeri. ACI marina dobit će sasvim novi restoran u cijelosti usklađen s novim vizualnim identitetom i novim ACI-jevim standardima u ugostiteljstvu. Nakon završetka sezone počinje kompletno preuređenje i opremanje kuhinje te unutarnjeg i vanjskog prostora restorana i sanitarija. Tradicionalno, u ACI marini Piškera od samoga su početka kuhinja i restoran bili na glasu. U moru je ljeti bila jastožera sa svježim rakovima, a u restoranu kod kuhinje bazen s ribom na izbor gostu. Poslije obnove ugostiteljska ponuda i usluga Piškere dobit će novu kvalitetu.

ACi marina Piškera

ACI marina Piškera iz zraka

Uz to, posebna  se pažnja posvećuje vezovima u toj marini koja je u ljetnim mjesecima pod pravom opsadom nautičara. Tako će na pontonima A i B biti zamijenjeni vijci, amortizeri i bočne podnice te obnovljeni  sidreni sustavi i ugrađene nove bitve. Također će biti zamijenjene elektroinstalacije i ormarići na pontonima A, B i C, te postavljene svjetleće oznake na čelu pontona.

U planu je i izmještanje A pontona prema glavnom gatu za 10-ak metara kako bi se u zapadnom dijelu marine omogućilo privezivanje većih plovila, te izmještanje sidrenog sustava plovila na E pontonu na zapadnu granicu koncesije.

Također će se vanjskom generatoru dodati još jedna zvučna barijera, ženske sanitarije i toplana dobit će novi krov, a uredit će se i sanitarije za osobe s posebnim potrebama te dječje igralište na području heliodroma.

Dječje igralište će dobiti i ACI marina Žut, kao i osvijetljeni heliodrom. Na Žutu će biti ugrađena i četiri kompleta stepenica za izlazak iz mora na gat, a na šetnici će biti tri nove klupe.

A obje ACI-jeve kornatske marine Žut i Piškera dobit će servisni brod za opskrbu.

Piše: Mladen Gerovac

 

 

Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh