KAMO IĆI
Naslovna / VIŠE... / NAUTIKA / Olive island marina na Ugljanu: Novi gatovi, bar i bazen
Restoran, Olive marina Ugljan

Olive island marina na Ugljanu: Novi gatovi, bar i bazen

Olive Island marina u Sutomišćici na otoku Ugljanu u posljednjih je godinu dana doživjela potpuni preporod. Novi vlasnici, tvrtka Marina Signum d.d, uložili su četiri milijuna eura i sasvim je preuredili: nove sanitarije, podno grijanje, gatovi, bitve, vezovi, 40 tona trevel-lift, restoran, bar, bazen …

Olive marina UgljanZapušteno privezište pretvoreno je u suvremenu marinu s obiteljsko-klupskim ozračjem. Restoran Olive Garden s tradicionalnom mediteranskom kuhinjom nudi specijalitete kao što su hladno predjelo Sutomiška užanca sa salatom od hobotnice, inčunima, šokolom, paškim sirom, tuna-paštetom i mariniranim kozicama, janjeća pašticada sa zapečenim palačinkama od blitve i pršuta, riblja plata – brancin, lignje, dagnje, blitva, ali i kontinentalnim jelima kao što su biftek na bečki s krumpir salatom i tartar umakom, Chef choice – T-bon … Svi sastojci su od domaćih mesara, vrtlara i ribara. Klapa pjeva petkom, subotom goste zabavlja saksofonist, a u visokoj sezoni – pijanist.

 

 

– Našim smo gostima na raspolaganju 24 sata. Imamo i vlastiti taxi boat Merry Fisher 755, i u svako doba ih možemo dočekati ili prebaciti u Zadar – zaključuje mlad i nepobitno vrlo poduzetan direktor Toni Antišin.

Piše: Mladen Gerovac 

Izvor: Jutarnji list

Fotografije: arhiva marine Olive Island

Pin It on Pinterest