Povežimo se na društvenim mrežama

ONE WAY CHARTER: Prednosti i nedostaci one way ruta

Waypoint Yachting Croatia, Jeanneau 53

NAUTIKA

ONE WAY CHARTER: Prednosti i nedostaci one way ruta

Glavna prednost one way chartera je to što ćete brod uzeti u jednoj marini i vratiti ga u drugoj te imate mogućnost da možete obići puno više mjesta nego kada u običnom kružnom čarteru brod morate vratiti u istu marinu. Problem je jedino u tome što si morate organizirati rent a car ili javni prijevoz za povratak kući. Korištenje vlastitog automobila je prikladno jedino pod uvjetom da netko dođe s njim po vas kada se iskrcate s broda.

One way charter usluge imaju čarter tvrtke čije su baze raspoređene duž jadranske obale. Najpogodnije su posebne ponude one way chartera, koje praktički  znače transfer nekog broda kojeg treba prebaciti iz baze u bazu ili opet one označene sa special offer.

Takve se ponude mogu naći na www.sailoneway.com a uključuju brojne mediteranske rute te među njima i jadranske. Evi nekih takvih ponuda: Dubrovnik – Trogir, od 1. do 10. listopada, Hanse 370 – 960 eura¸ Trogir – Dubrovnik od 22. do 29. listopada, Jeanneau 53 – 2556 eura; Dubrovnik – Trogir, od 17. do 24. rujna, Hanse 540e – 3927 eura; Dubrovnik – Trogir, od 15. do 22 listopada; Benetau Oceanis 60 – 3.264 eura. Najčešće se radi o većim bodovima pa se to isplati kada je brod popunjen.

Piše: Mladen Gerovac

Foto: Waypoint – Croatia Yachting – Jeanneau 53

Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh