Povežimo se na društvenim mrežama

Poslije čarobnog vjenčanja predivno druženje u marini Slano

Tommi i NIkic Mischell-Kačić

NAUTIKA

Poslije čarobnog vjenčanja predivno druženje u marini Slano

Priča o posebnim gostima domjenka u Slanom je bajkovita. Američki bračni par naših korijena Tommi Mischell i Nikica Kačić Miošić odlučio je svoje američko vjenčanje prije 18 godina potvrditi i ovdje u svojoj domovini. Učinili su to učiniti na najvišoj razini – u Trogirskoj katedrali te svadbenim pirom u splitskoj Galeriji Meštrović uz sudjelovanje Zagrebačkih solista. Pošli su zatim na krstarenje 36-metarskom luksuznom jahtom Navilux. Na brodu s njima bili su njihova kći Ella Mische, dramska umjetnica i spisateljica te producent, dobitnik dva grammyja Allen Slutsky i jedan od 10 najvećih američkih biznismena Mike Levitt sa suprugom Pat.

Upravo su imali namjeru krenuti iz Dubrovnika prema Korčuli kada im je stigao poziv preko znanca, inače ACI-ugostitelja Ivice Bučan da svrate u Slano na domjenak u povodu otvorenja nove marine. Rado su pristali, pa i da pomognu tako što će između dva jarbola prelijepe jahte razviti golemi transparent  na kojem je pisalo ime marine.

Tomi i NIkica MIschell-Kačić

Charlie Ramos, Eugen Ercegović, Ella Mische, Gracia Krainer, Nikica Kačić-Miošić i Tommi Mischell-Kačić /Foto: Mladen Gerovac

– Odmah smo odlučili prihvatiti poziv da idemo u Slano. Ja sam iz Dalmacije i vrlo mi je drago čuti kada se sagradi nešto novo. A nova marina posebno je velika i značajna stvar.

Gospođa Mischell je po profesiji dizajnerica interijera (njezin je suprug kipar) pa smo je upitali kakvi su joj dojmovi o novoj marini. Kazala je:

– Oduševljena sam izgledom i uređenjem marine. Smještena je na odličnom mirnom mjestu, dobro uklopljena u okolinu, predivno je uređena a posebni ugođaj daje joj bazen s wet barom.

Vidjelo se da uživaju i u domjenku.

– Zabava je bila sjajna, i glazba i ambijent i ukusna jela sa školjkama, što je primjereno obzirom na blizinu Stona. Bilo nam je super – čije oduševljenje dijele i ostali članovi njenog društva zajedno s kapetanom Naviluxa Eugenom Ercegovićem.

Piše i snimio: Mladen Gerovac

 

Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: NAUTIKA

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh