KAMO IĆI
Naslovna / VIŠE... / NAUTIKA / Sajam BIT Milano: Zašto Talijani vole hrvatski Jadran
Paolo dal Buono

Paolo dal Buono na prezentaciji nove ACI marine Slano talijanskim novinarima

Sajam BIT Milano: Zašto Talijani vole hrvatski Jadran

Nakon uspješnog predstavljanja sa samostalnim štandom na najznačajnijem europskom nautičkom sajmu „boot“ krajem siječnja u Düsseldorfu, ACI je kao suizlagač na štandu HTZ-a nastupio i na turističkom sajmu u Milanu

Borsa internazionale del turismo – BIT Milano, najveći je turistički sajam u Italiji. Nastup ACI-ja na tom sajmu bio je posebno zapažen što je rezultat vrlo uspjele i dobro posjećene konferencije za novinare, koja je održana prvog dana sajma, u četvrtak 11. veljače u popodnevnim satima u sajamskoj dvorani World Meeting Room.

Gracia Krainer

Prezentacija Gracije Krainer

Pred više od 50 okupljenih talijanskih novinara i blogera Gracia Krainer, direktorica korporativnih komunikacija i marketinga i Silvana Stiglić, voditeljica odnosa s klijentima predstavile su sve novosti s kojima ACI dočekuje nautičare u novoj sezoni, s posebnim naglaskom na prezentaciji nove ACI marine „Veljko Barbieri“ u Slanome.

ACI prezentacija

Talijanski novinari i blogeri na ACI-jevoj prezentaciju u Milanu

Sudionici skupa izrazili su zadovoljstvo održanom prezentacijom, a dodatna pitanja postavljali su i kasnije tijekom druženja na zakusci koju je priredio ACI. U direktnim kontaktima dogovorena je suradnja s više talijanskih specijaliziranih nautičkih magazina, tako da će talijanski novinari reportažama pratiti novosti i zbivanja u ACI marinama – i tijekom idućih mjeseci i tijekom ljetne sezone.

ACI je na konferenciju za tisak pozvao i posebnog gosta, odanog prijatelja i pasioniranog jedriličara, profesora Paola Dal Buona, direktora udruženja Assonautiche Italia, koji je vrlo slikovito opisao novinarima zašto Talijani vole hrvatski Jadran i zašto posjećuju tijekom krstarenja najradije ACI marine. Pohvalio je usluge u ACI marinama od Umaga do Dubrovnika, gostoljubivost djelatnika ACI marina kao i široku paletu usluga koje ACI marine nude nautičarima.

Priredio: Mladen Gerovac

Foto: ACI

Komentiraj

Pin It on Pinterest