Povežimo se na društvenim mrežama

BESPLATNA RADIONICA: Kako da posao ne šteti obitelji

Mama poslovna žena s djetetom

POSAO&NOVAC

BESPLATNA RADIONICA: Kako da posao ne šteti obitelji

Ako vas muče pitanja poput ovih: Hoću li danas stići napraviti sve što je šef tražio od mene i na vrijeme doći u vrtić na predstavu svoje kćeri/sina?, Tako sam umoran/na od napornog radnog dana, a htio/la bih se kvalitetno poigrati s djetetom, Da barem postoji čarobni štapić koji bi mi pomogao da se bolje organiziram i tako izvršim sve zadatke na radnom mjestu i u obitelji, Može li se uistinu postići ravnoteža između poslovnog i privatnog života? stanite i pokušajte uhvatiti ravnotežu poslovnog i privatnog.

Centar za edukaciju Sunce poziva na besplatnu radionicu koju vodi Maria TOmić Preiner, dipl. psihologinja i dipl. soc. radnica. Na radionici će vas podučiti tehnikama kvalitetnog organiziranja vremena, kako kvalitetno provoditi vrijeme s djetetom igrajući se na djeci zanimljiv način te kako prepoznati znakove narušene ravnoteže obiteljskog/privatnog života i na vrijeme si pomoći.

Radionica će se održati 29.10.2015. u 18 sati na adresi Albaharijeva 2, Zagreb. Potrebno je najaviti svoj dolazak na e-mail maria.tomic.preiner@ti-si-sunce.hr ili na mobitel 091 5160 489. Radionica je besplatna i financirana od strane Gradskog ureda za zdravstvo i Ministarstva socijalne politike i mladih.

Fotografija: Franky242 / FreeDigitalPhotos.net

Pročitajte još:

RODITELJ PERFEKCIONIST: Odustanite od savršenstva

Iskoristite blagdane za razvijanje obiteljske tradicije

Vježbe kojima ćete poboljšati rad mozga (FOTO)

 

Continue Reading
Advertisement
Moglo bi vas zanimati i:

Iz kategorije: POSAO&NOVAC

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh