Povežimo se na društvenim mrežama

Kako je nastao Bellabeat – najuspješniji start up regije

Leaf, Bellabeat

POSAO&NOVAC

Kako je nastao Bellabeat – najuspješniji start up regije

Hrvatska mreža poslovnih anđela u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva  poziva na Startup srijedu sa Sandrom Murom, suosnivačem Bellabeata koja će se održati 28.10.2015. u 18 h u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, Remetinečka cesta 7, Zagreb.

Bellabeat je hrvatski startup koji se bavi izradom pametnog nakita te bilježi najveći i najbrži poslovni uspjeh nekog startupa iz Jadranske regije do sad. Osnovani 2014, u godinu i pol poslovanja pokrenuli su urede u Zagrebu, Kaliforniji i Kini, trenutno broje 85 zaposlenika i bilježe rast od 30%.  Sredinom proljeća 2015. počeli su svoje proizvode isporučivati velikim američkim trgovačkim lancima, a danas su prisutni u preko 450 trgovina diljem Amerike i Kanade među kojima su Target, BestBuy, Apple, Brookstore i drugi. Do kraja godine planiraju biti prisutni u 60 država.

Bellabeatu su se pridružili bivši direktor operacija Twittera, bivši direktor financija Pixara te bivši direktor marketinga Transferwisea. Investirala su i mnoga poznata imena poput slavne glumice Jessice Albe, Paula Buchheta, vodećeg programera Googleovog Gmaila, Michaela Arringtona, osnivača TechCruncha, Nicolasa Berggruena, jednog od sto najbogatijih ljudi te Rona Conwaya,  najpoznatijeg investitora u Silicijskoj dolini i čovjeka koji je među prvima uložio u Google i Paypal.

Najpoznatiji proizvod Bellabeata je Leaf, pametni privjesak kojeg su u svibnju ove godine pustili u prodaju i u samo prvih sat vremena prodano je uređaja u vrijednosti 1,3 milijuna kuna. Razlog tako dobrog uspjeha je čak 120.000 prednarudžbi koje su rezultat aktivnog rada na prikupljanju zainteresiranih korisnika te optimizaciji tog procesa.
Ne propustite ovu priliku, saznajte iz prve ruke kako je Bellabeat nastao i razvijao se i postavite Sandru sva svoja pitanja. Osigurajte na vrijeme  svoje mjesto na Startup srijedi putem Entrio sustava: http://bit.ly/1kumjfM

Kupnjom ulaznice u iznosu od 39,00 kn podupirete rad ZIP-a u čijim prostorima se održava Startup srijeda, a CRANE će osigurati piće i grickalice za sudionike Startup srijede. Pozivamo Vas da nakon Startup srijede ostanete i u neformalnom okruženju steknete dodatne kontakte.

Fotografija: Screenshot naslovnice web stranice www.bellabeat.com

Iz kategorije: POSAO&NOVAC

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh