Povežimo se na društvenim mrežama

Kako je nastao i uspio Nanobit

Crane, Udruga poslovnih anđela Hrvatske

POSAO&NOVAC

Kako je nastao i uspio Nanobit

Nanobit je jedna od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Hrvatskoj, zapošljava preko 50 zaposlenika i 100% prihoda ostvaruje isključivo iz izvoza tehnoloških-kreativnih proizvoda: mobilnih igara. U relativno kratkoj povijesti, Nanobit je dobitnik mnoštva prestižnih nagrada poput VIDI Zlatno Teslino Jaje, Deloitte Fast 50, Moj Posao Najbolji Poslodavac te EY Entrepreneur of the Year. Alan Sumina još je kao 20-godišnjak, zajedničkim snagama sa Zoranom Vučinićem pokrenuo Nanobit. Od prvih dana stvaranja tvrtke pa do danas, cilj mu je bio stvoriti okruženje u kojemu bi i sam htio raditi. A sve je započelo s prvom idejom za aplikaciju Tap&Track koja je postala vrlo popularna u SAD-u. Tap&Track je specijalizirana aplikacija koja je pomogla stotinama tisuća ljudi da preuzmu kontrolu nad svojim prehrambenim navikama i riješe zdravstvene probleme prouzrokovane prekomjernom tjelesnom težinom.

 

[ads1]
Što na njihovom primjeru možemo naučiti i kako su došli od ideje do realizacije, saznajte od suosnivača Alana Sumine koji gostupe na Startup srijedi 17.lipnja u 17 h u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela u suradnji s Veleučilištem VERN u čijoj će se dvorani 200 na drugom katu zgrade Importanne Gallerije u Zagrebu događanje i održati.

Ulaz na startup srijedu je besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta, ulaznicu rezervirajte preko Entrio sustava na linku: www.entrio.hr

Continue Reading

Iz kategorije: POSAO&NOVAC

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh