Povežimo se na društvenim mrežama

Kako skupiti 800 tisuća kuna preko crowdfunding platforme?

Financiranje start upa

POSAO&NOVAC

Kako skupiti 800 tisuća kuna preko crowdfunding platforme?

Svakako je za preporučiti predavanje o tome kako prikupiti preko 800 tisuća kuna kroz crowdfunding platforme, u organizaciji Hrvatske mreža poslovnih anđela CRANE u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva. Održati će se 1. travnja 2015. u 17 h u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, Remetinečka cesta 7, Zagreb, pa bez obzira na datum bit će ozbiljno, pametno i savjetodavno.

Predavač je Mihovil Barančić, CRANE-a od 2009. i investitor u mnoge projekte. Na stranicama CRANE-a predstavljen je ovako:

“Mihovil ima 15 godina radnog iskustva u financijskom sektoru gdje je među ostalim poslovima upravljao investicijskim fondovima i brokerskom kućom. Istovremeno je bio član ukupno 29 nadzornih odbora od čega izdvajamo Petrokemiju. Uz ulaganja na tržištu kapitala kontinuirano je ulagao u razne investicijske projekte.”

Dosad je sudjelovao u tri i to sve redom uspješno završene crowdfunding kampanje. Prvo za ZIP-ov akceleratorski program putem Seedrs equity crowdfunding platforme, na kojoj je ZIP prikupio ukupno 68,700 funti od 190 individualnih investitora, zatim je za udrugu Šapica pomogao prikupiti preko 15,000 dolara za pomoć u izgradnji azila za napuštene pse i mačke, a nedavno je sudjelovao i u kampanji Ive Špigela za izdavanje knjige “The European Startup Revolution” na kojoj je prikupljeno preko 12,000 dolara.

Na predavanju ćete između ostalog moći čuti kako pristupiti organizaciji crowdfunding kampanje, što učiniti u sklopu pripreme, kao i koje stvari nikako ne smijete činiti, a imat ćete priliku i postaviti pitanja o svemu što vas o ovoj temi zanima. Ulaznica stoji 49,00, rezervirajte ju putem Entrio sustava   http://bit.ly/1xg4ohZ . Entrio je, inače, jedan od start upova koje su pomogli poslovni anđeli CRANE-a. Kupnjom ulaznice u iznosu od 49,00 kn podupirete rad ZIPa u čijim prostorima se održava Startup srijeda.

Ilustracija:Pakorn, FreeDigitalPhotos.net

Iz kategorije: POSAO&NOVAC

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh