Povežimo se na društvenim mrežama

O medicinskoj marihuani i utjecaju Googlea na zdravlje

KAMO IĆI

O medicinskoj marihuani i utjecaju Googlea na zdravlje

Još jedna zanimljiva najava Skeptika u pubu – za neformalno druženje ljudi koji vole znanost, kritičko razmišljanje i zanimljiva predavanja. U petak, 26. veljače 2016. u klubu Sax!, Palmotićeva 22/2, Zagreb) od 18 do 21 sat održavaju se sljedeća predavanja:

18 – 19 h: Medicinska marihuanaprof. dr. sc. Vladimir Trkulja, dr. med, profesor farmakologije u ovom će predavanju pokušati ukratko prikazati što je to “endogeni kanabinoidni sustav” i kakvo je objektivno trenutno stanje stvari o mogućoj primjeni najrazličitijih pripravaka kanabisa ili derivate u medicinska svrhe, te se osvrnuti na namjeru i način razmišljanja i rada povjerenstva za medicinsku primjenu kanabisa koje je tijekom prošle godine donijelo o tome i neke preporuke za Hrvatsku.

19 – 20 h: Googlah, vidjeh, obolih – prof. dr. sc. Natasa Jokić-Begić, psiholog i psihoterapeut će kombinacijom teorijskih modela, empirijskih podataka i kliničkog iskustva pokušati prikazati pozitivni i negativni aspekt utjecaja novih informacijskih tehnologija na zdravstveno ponašanje.

20 – 21 h: Kako putovati svijetom gotovo besplatno – Tomislav Perko, poznati zagrebački putopisac – bloger koji je nakon sloma brokerske karijere 2008. napustio karijeru ekonomista i krenuo put svijeta praznih džepova, govorit će o tome kako putovati koristeći alternativne načine putovanja – autostop, couchsurfing i volontiranje

Ulaz je besplatan. Predavanja traju po dvadeset minuta, a do sljedećeg se odvija diskusija sa publikom.

Redovne najave sljedećih predavanja Skeptika u pubu u Zagrebu, Rijeci i Sinju,  pratite na Facebook stranici Društva za promociju znanosti i kritičkog mišljenja.

Klikni i komentiraj

You must be logged in to post a comment Login

Komentiraj

Iz kategorije: KAMO IĆI

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh