092 3721 777 geromar.office@gmail.com

Earl Mindell: HRANA KAO LIJEK

Kn99.00

Broj stranica: 298
Godina izdanja: 2015
Uvez: Meka
ISBN/EAN: 9789531417105
Mjere proizvoda: 24 x 16 cm
Izdavač: Mozaik knjiga
Autor: Earl Mindell

Opis

Knjiga Earla Mindella Hrana kao lijek otkrit će vam kako treba pametno jesti. Ona jasno pokazuje kako voće, povrće, žitarice i riba mogu pomoći u borbi, sprječavanju ili liječenju svih bolesti, od akni i gljivičnih infekcija do srčanih oboljenja i osteoporoze. Prava hrana ima svojstva koja usporavaju proces starenja, mogu sniziti kolesterol, olakšati simptome menopauze i pridonijeti zdravoj trudnoći.

Ono što jedete može snažno utjecati na vaše zdravlje. Zapravo, već samo jedući pravu vrstu hrane možete spriječiti ili izliječiti čitav niz bolesti i poremećaja. Knjiga Earla Mindella Hrana kao lijek otkrit će vam kako treba pametno jesti.

Knjiga Hrana kao lijek jasno pokazuje kako voće, povrće, žitarice i riba mogu pomoći u borbi, sprječavanju ili liječenju svih bolesti, od akni i gljivičnih infekcija do srčanih oboljenja i osteoporoze. Prava hrana ima svojstva koja usporavaju proces starenja, mogu sniziti kolesterol, olakšati simptome menopauze i pridonijeti zdravoj trudnoći. Doktor Earl Mindell objašnjava kako je lako dodati vrstu hrane koja pomaže u sprječavanju bolesti vašoj svakodnevnoj prehrani, a piše također o vitaminima i mineralima, kao i o količinama koje biste trebali uzimati zbog mogućeg korisnog djelovanja, istini o dodacima hrani (aditivima) i masnoćama u hrani. Doktor Mindell donosi i popis 100 najzdravijih vrsta namirnica, od amaranta do zelenog čaja, a piše i o posebnim vrstama prehrane za muškarce, žene i djecu.

Dodatne informacije

Izdavač

Mozaik knjiga

Vrsta uveza

Meki uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Earl Mindell: HRANA KAO LIJEK”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pin It on Pinterest

Share This