092 3721 777 geromar.office@gmail.com

Leil Lowndes: KAKO RAZVITI SAMOPOUZDANJE?

Kn119.00

Broj stranica: 246
Godina izdanja: 2014
Uvez: Meki
ISBN/EAN: 9789531416290
Mjere proizvoda: 24 x 16 cm
Izdavač: Mozaik knjiga
Autor: Leil Lowndes

Opis

85 djelotvornih načina da pobijedite sramežljivost

Knjiga Kako razviti samopouzdanje jednostavnim će vas i učinkovitim savjetima riješiti sramežljivosti i omogućiti vam da u vrlo kratkom vremenu prevladate urođenu sramežljivost i ostvarite bolje odnose sa svojim bližnjima, poznanicima i nadređenima. Ova će vam knjiga pomoći da budete uspješni u društvu u gotovo svakoj situaciji i dati vam sva potrebna sredstva i načine da prestanete biti sramežljivi i povučeni te izgradite vlastito samopouzdanje.

Ova će vas knjiga poučiti što da radite ako:

–       osjećate nervozu pri upoznavanju novih osoba

–       oklijevate podići slušalicu kada zvoni telefon

–       osjećate nelagodu na društvenim okupljanjima

–       ostajete „bez teksta“ u prisutnosti svog šefa

–      se sledite od straha kad morate javno govoriti…

Savjeti koje vam Leil Lowndes nudi u knjizi Kako razviti samopouzdanje izvući će vas iz neugodnih situacija i pomoći vam da zasjate u svakoj prilici.

Autorica Leil Lowndes, međunarodno je priznata komunikacijska stručnjakinja koja se othrvala sramežljivosti i autorica bestselera. Poučava vodeće ljude s popisa 500 najuspješnijih tvrtki časopisa Fortune i službenike državnih agencija da postanu bolji komunikatori. Govorila je u gotovo svim velikim američkim gradovima i redovito vodi radionice o sramežljivosti. Osim zadivljene publike stotina televizijskih i radijskih emisija, o njezinu radu pohvalno govore New York Times, Chicago Tribune i Time. Napisala je osam knjiga, među kojima i najprodavaniju Kako zavesti koga poželite i Kako razgovarati sa svima. Njezine su članke objavili stručni časopisi i popularna izdanja poput Voguea, Men’s Healtha, Reader’s Digesta, Penthousea, Redbooka i Psychology Today. Svoje savjete autorica dijeli i na internetskim stranicama www.lowndes.com.

Dodatne informacije

Izdavač

Mozaik knjiga

Vrsta uveza

Meki uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Leil Lowndes: KAKO RAZVITI SAMOPOUZDANJE?”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pin It on Pinterest

Share This