092 3721 777 geromar.office@gmail.com

Simone Cave i Caroline Fertleman: PAMETNO DIJETE

Kn139.00

Broj stranica: 208
Godina izdanja: 2015
Uvez: Meka
ISBN/EAN: 9789531416863
Mjere proizvoda: 19 x 19 cm
Izdavač: Mozaik knjiga
Autor: Simone Cave, Caroline Fertleman

Opis

100 IDEJA ZA IGRU KOJA ĆE POTAKNUTI RAZVOJ VAŠEG DJETETA

Igranje s vašim djetetom već od rođenja ključan je dio njegova ili njezina razvoja, pa trebate biti pametni kako biste dobili ono najbolje od vremena koje provodite igrajući se.

Svaka aktivnost u knjizi „Pametno dijete“ odabrana je ili osmišljena zbog pozitivnih učinaka koje ima na razvoj. Jeste li znali da klasična igra „kuu-kuc“ može olakšati strah od odvajanja? A da jednostavno puhanje mjehurića od sapunice pomaže razvoju govora, obogaćuje rječnik, vježba brojenje i smiruje?

Novinarka Simone Cave i savjetnica pedijatrica Caroline Fertleman, obje majke troje djece, pišu iz osobnog iskustva i na temelju najnovijih istraživanja o tome kako kreativno igranje utječe na djetetov razvoj.

Dakle, sada možete biti pametan roditelj i imati pametno dijete!

O AUTORIMA:

Simone Cave majka je troje djece i suautorica nekoliko knjiga o roditeljstvu poput Vaša beba tjedan za tjednom, Odvikavanje dječaka od pelena i Odvikavanje djevojčica od pelena. Osam je godina radila kao urednica zdravstvene rubrike u časopisu Daily Mirror, a danas piše za britanske magazine i novine.

Dr. Caroline Fertleman savjetnica je na odjelu pedijatrije u bolnici Whittington u Londonu. Viša je honorarna predavačica na University College u Londonu, honorarna savjetnica za pedijatriju u bolnici Great Ormond Street i direktorica programa za obuku u školi za pedijatriju u Londonu.

Dodatne informacije

Izdavač

Mozaik knjiga

Vrsta uveza

Meki uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Simone Cave i Caroline Fertleman: PAMETNO DIJETE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pin It on Pinterest

Share This