KAMO IĆI
Naslovna / KAMO IĆI / Humanitarni božićni sajam međunarodnog kluba žena
Christmas Bazaar, IWCZ

Christmas Bazaar, članice Međunarodnog kluba žena

Humanitarni božićni sajam međunarodnog kluba žena

iwczPo 21. puta održava se ove godine Humanitarni božićni sajam (Christmas Bazaar) Međunarodnog kluba žena Zagreb, čije su članice poglavito strankinje koje žive u Zagrebu, primjerice supruge veleposlanika i osoblja veleposlanstava te predstavnika stranih tvrtki. Na 40 štandova različitih veleposlanstava bit će izložene i prodavat će se rukotvorine, knjige, ukrasi, kolači, hrana te razni proizvodi iz tih zemalja, a sredstva prikupljena prodajom donirat će se Odjelu neonatologije Kliničke bolnice “Sveti duh” u Zagrebu. Svoje će prodajne štandove imati i nekoliko humanitarnih udruga, poput Debre i Puža, a po prvi puta će biti organiziran i umjetnički program uz nastup međunarodnih plesnim trupa u originalnim nošnjama.

Sajam se održava 7. prosinca u Paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma, od 11 do 16 sati a ulaz je slobodan. Tradicionalno je pokroviteljica sajma Prva dama. Supruga predsjednika Tatjana Josipović sajam će svečano otvoriti u 11 sati.

Ako ste u Zagrebu svako posjetite ovaj sajam. Oduševit će vas jedna posebna svečarska mješavina kultura, jezika, nošnji, ukrasa i suvenira, a nadasve je zamaman miris  hrane kakvu inače nemamo prilike kušati, pripremljene po autentičnim recepturama. Osim toga ovdje se po pristupačnim cijenama mogu kupiti neobični pokloni i ukrasi za bor.

Pin It on Pinterest