+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 11. rujna 2021.
Ažurirano: 12. siječnja, 2023.

Prirodna kozmetika; priručnik za početnike s receptima (Frane Herenda)

33,05  uključ. PDV

Naziv: Prirodna kozmetika
Drugo, prošireno izdanje
Autor: Frane Herenda, farmaceut i fitoaromaterapeut
Knjiga Prirodna kozmetika izvrstan je priručnik za početnike, za one koji se tek spremaju uploviti u svijet izrade kućne kozmetike: izrada tonika, balzama, krema, pilinka, šampona… ne traži prethodno predznanje. Knjiga je nalik jako dobroj kuharici u kojoj se na početku objašnjava koji vam je pribor potreban, koji su sastojci prirodne kozmetike, što je prirodna kozmetika, a potom korak po korak s fotografijom i konkretnim opisima vodi kroz recepte.
ISBN: 978-953-48001-3-3
STRANICA: 292 u boji
UVEZ: Meki
Kategorije: , , Oznake: , , ,

Poštarina za Hrvatsku iznosi 25 kn, a za narudžbe iznad 300 kn je besplatna. Za slanje u inozemstvo molimo Vas da nas kontaktirate na tel. + 385 92 372 1 777 ili na mail dobarzivot.net@gmail.com.

Opis

Print Friendly, PDF & Email
Knjiga “Prirodna kozmetika” izvrstan je priručnik za početnike, za one koji se tek spremaju uploviti u svijet izrade kućne kozmetike: izrada tonika, balzama, krema, pilinka, šampona… ne traži prethodno predznanje. Knjiga je nalik jako dobroj kuharici u kojoj se na početku objašnjava koji vam je pribor potreban, koji su sastojci prirodne kozmetike, što je prirodna kozmetika, a potom korak po korak s fotografijom i konkretnim opisima vodi kroz recepte.
Knjiga je podijeljena u tri temeljna područja: sastojci, izrada pojedinih vrsta pripravaka te recepti i savjeti po tipovima i stanjima kože, npr. normalna, mješovita, suha, zrela. Dodatno je obrađen atopijski dermatitis te pripravak za njegu. Tu su i recepti za njegu dječje kože, muške kože, uz dodatak voska za brade (beard wax), dezodoransa, zubne paste.
Sadržaj i uvodni dio knjige možete pogledati ovdje (PDF): Prirodna kozmetika 
Frane Herenda završio je Farmaceutsko-biokemijski fakultet u Zagrebu, smjer farmacija. U Zadru je otvorio specijaliziranu ljekarnu “Panacea” gdje savjetuje klijente o prirodnim terapijama, te održava radionice iz prirodnog liječenja, aromaterapije te izrade prirodne kozmetike.
Sadržaj i uvodni dio: