+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 11. rujna 2021.
Ažurirano: 12. siječnja, 2023.

Vorteks: Umijeće življenja u vrtlogu pozitivne energije (Jerry i Ester Hicks)

15,79  uključ. PDV

U knjizi »Vorteks« Ester i Jerryja Hicks, autori svjetskog bestsellera »Tražite i bit će vam dano«, pomoći će vam da shvatite svaki odnos u kojem ste trenutno, kao i svaki odnos koji ste dosad imali.

Naziv knjige: Vorteks

Autori: Jerry i Esther Hicks

U knjizi »Vorteks« Ester i Jerryja Hicks, autori svjetskog bestsellera »Tražite i bit će vam dano«, pomoći će vam da shvatite svaki odnos u kojem ste trenutno, kao i svaki odnos koji ste dosad imali.

Broj stranica: 309

Godina izdanja: 2019

Strani naslov: Vortex: Relationships And The Law Of Attraction

Uvez: meki

Dimenzije: 18 x 12,5 cm

Kategorije: , Oznake , , , ,

Poštarina za Hrvatsku iznosi 25 kn, a za narudžbe iznad 300 kn je besplatna. Za slanje u inozemstvo molimo Vas da nas kontaktirate na tel. + 385 92 372 1 777 ili na mail dobarzivot.net@gmail.com.

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Sveobuhvatno Abrahamovo učenje, koje Jerry Hicks opisuje kao „najčistiji oblik ljubavi koji sam ikada upoznao“, nudi rješenja i savjete svima onima koji žele uspostaviti novi ili poboljšati postojeći odnos. Knjiga »Vorteks« otkriva veliki broj lažnih premisa koje su u središtu svake problematične veze i vodi vas prema jasnom razumijevanju moćnog kreativnog Vorteksa koji je već stvorio odnose koje ste željeli. Abraham će vam pokazati kako ući u taj Vorteks, gdje ćete se družiti sa svime što tražite. Brojni vodeći duhovni učitelji te učitelji osobnog razvoja složni su oko toga da ova knjiga mnogima može stubokom promijeniti život.

Abraham kaže: „Želja nam je pomoći vam da riješite misterij tih naizgled nemogućih odnosa, da ponovno otkrijete ljepotu različitosti. Želimo vam pokazati nijanse radosnog suživota s drugima i, iznad svega, pomoći vam da uspostavite najvažniji odnos od svih: odnos s Vječnim, nefizičkim izvorom koji ste zapravo vi sami.“

 „Ova knjiga hodogram je za razumijevanje i ostvarenje vlastite sudbine.“ – Wayne W. Dyer, autor knjige Snaga namjere

„Već deset godina velika sam poklonica Abrahamovih učenja. Silno su pomogla meni i mojoj obitelji.“ – Christiane Northrup, autorica knjige Žensko tijelo, ženska mudrost

 

O AUTORIMA:

Oduševljeni jasnoćom i praktičnošću prevedenih riječi Bića koja se nazivaju Abraham, Jerry i Esther Hicks 1986. godine počeli su svoje čudesno iskustvo s Abrahamom otkrivati šačici bliskih poslovnih suradnika. Uvidjevši praktične rezultate koje su postigli sami, kao i oni koji su postavljali smislena pitanja vezana uz primjenu načela Zakona privlačenja na financije, tjelesna stanja i odnose, a potom uspješno primjenjivali Abrahamove odgovore na vlastite situacije – Jerry i Esther promišljeno su odlučili dopustiti da Abrahamova učenja postanu dostupna sve širem krugu onih koji su tragali za odgovorima o tome kako živjeti bolje.

Abraham – skupina razvijenih Nefizičkih učitelja – svoju sveobuhvatnu perspektivu izražava kroz Esther. I dok se našoj razini shvaćanja obraća nizom eseja koji se odlikuju ljubavlju, dopuštanjem i briljantnošću, ali su ipak općenito jednostavni, usmjerava nas prema jasnoj Povezanosti s našim Unutarnjim Bićem punim ljubavi, kao i prema stjecanju vlastite moći našega Sveukupnog Jastva, moći koja nas uzdiže.