+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 11. rujna 2021.
Ažurirano: 12. siječnja, 2023.

DOJKE: SMANJITE RIZIK OD RAKA Vodič za svaku ženu (dr. Kristi Funk)

20,57  uključ. PDV

Dojke: priručnik za vlasnice

Vodič za svaku ženu – smanjite rizik od raka, donesite preve odluke o liječenju i postignite najbolji mogući ishod

Rak dojke bolest je koja ima najvišu stopu smrtnosti žena starosti od dvadeset do pedeset devet godina. Ali, jeste li znali da svaki dan donosite odabire koji vas približavaju ili udaljavaju od raka dojke? Jeste li znali da većina slučajeva raka dojke nisu samo pitanje loše sreće te da postoje vrlo učinkoviti načini smanjenja rizika? Jeste li znali da su mnogi razlozi za koje se vjerovalo te se i danas vjeruje da izazivaju rak dojke zapravo neistiniti?

Dosad vam je na raspolaganju bilo vrlo malo savjeta za očuvanje i poboljšanje zdravlja dojki. Također, ako ste se suočavali ili se suočavate s ovom dijagnozom, uvjerili ste se u vrlo oskudnu dostupnost mjera za ozdravljenje. Teško je i saznati sve potrebne informacije i donijeti odluku. Knjiga Dojke – priručnik za vlasnice omogućit će vam da djelujete preventivno te da zauzmete optimističan proaktivan stav ako se suočavate s ovom dijagnozom. Znanje je moć, a dr. Funk, liječnica koja je brojnim ženama promijenila život, iznosi znanstvene činjenice, složene teorije i kliničko iskustvo te s čitateljem dijeli primjenjive i razborite savjete za optimalno i dugoročno zdravlje vaših dojki.

FORMAT: 15,5×23 cm cm
UVEZ: meki
BROJ STRANICA: 396
GODINA IZDAVANJA: 2019.
Kategorije: , , Oznake , , , , , , ,

Poštarina za Hrvatsku iznosi 25 kn, a za narudžbe iznad 300 kn je besplatna. Za slanje u inozemstvo molimo Vas da nas kontaktirate na tel. + 385 92 372 1 777 ili na mail dobarzivot.net@gmail.com.

Opis

Print Friendly, PDF & Email

Dr. Kristi Funk, licencirana kirurginja, specijalistica za rak dojke i suosnivačica Centra za zdravlje dojki Pink Lotus, stručnjakinja je za minimalno invazivne dijagnostičke i terapijske metode za sve vrste bolesti dojke. Tisućama žena pomogla je proživjeti liječenje dojki, uključujući poznate slavne ličnosti kao što su Angelina Jolie i Sheryl Crow, koje su joj se obratile zbog njezine kirurške stručnosti. Nakon što je 1991. godine na Sveučilištu Stanford diplomirala s izvrsnim uspjehom, dr. Funk je medicinsku diplomu stekla u Medicinskoj školi UC Davis. Nakon kirurške specijalizacije u Medicinskom centru Virginia Mason u Seattleu u Washingtonu završila je istraživački program s područja kirurgije dojke u Medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu, u kojem je tada sedam godina izvrsno radila kao kirurginja i voditeljica Centra za zdravlje dojki. Godine 2009. dr. Funk je sa svojim poduzetnim suprugom Andyjem Funkom otvorila Centar za zdravlje dojki Pink Lotus u Beverly Hillsu. Taj centar povezuje vrhunsko snimanje, genetičko testiranje, dijagnostiku i liječenje s preventivnim strategijama te holističkom suosjećajnom skrbi. Dr. Funk ujedno je osnivačka ambasadorica Zaklade Pink Lotus, čija je misija ženama s niskim prihodnom, neosiguranim ženama i nedovoljno osiguranim ženama pružiti besplatan probir na rak dojke i skrb. Kad kao stručnjakinja za dojke ne nastupa u stotinama televizijskih priloga, dokumentarnih filmova i novinskih članaka.