+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 11. rujna 2021.
Ažurirano: 12. siječnja, 2023.

Zdrava probava – zdrav mozak: Moć crijevnih mikroba da iscijele i štite vaš mozak cijeli život (Dr. David Perlmutter i Kristin Lobert)

15,79  uključ. PDV

Moć crijevnih mikroba da iscijele i štite vaš mozak cijeloga života

Svjetski poznati neurolog dr. David Perlmutter u ovoj knjizi objašnjava moćnu interakciju crijevnih mikroba i mozga te opisuje kako se mikrobiom razvija od rođenja te se mijenja na temelju naših odluka o načinu života, kako može “oboljeti” i kako održavanje zdravlja crijeva primjenom nekoliko jednostavnih strategija može poboljšati sudbinu vašega mozga. Jednostavnim prehrambenim preporukama te iznimno praktičnim programom, sastavljenim od šest koraka za oporavak crijeva, ova knjiga otvara vrata novom, besprimjernom potencijalu zdravlja mozga.

Autor: Dr. David Perlmutter i Kristin Lobert
Naslov originala: Brain Maker

Kategorije: , , Oznake: , , ,

Poštarina za Hrvatsku iznosi 25 kn, a za narudžbe iznad 300 kn je besplatna. Za slanje u inozemstvo molimo Vas da nas kontaktirate na tel. + 385 92 372 1 777 ili na mail dobarzivot.net@gmail.com.

Opis

Print Friendly, PDF & Email

U današnje vrijeme poremećaji funkcioniranja mozga sve su učestaliji, od djece kojoj se dijagnosticiraju autizam i ADHD do odraslih osoba koje demenciji podliježu u sve mlađoj dobi. Ali, u tijeku je medicinska revolucija koja može riješiti taj problem: zapanjujuća nova istraživanja otkrivaju da zdravlje našega mozga uvelike ovisi o stanju našega mikrobioma – golemoj populaciji organizama koji žive u našem tijelu i brojčano nadmašuju naše stanice u omjeru deset prema jedan. Ono što se danas događa u našim crijevima određuje naš rizik obolijevanja od različitih bolesti mozga. Jednostavnim prehrambenim preporukama te iznimno praktičnim programom, sastavljenim od šest koraka za oporavak crijeva, ova knjiga otvara vrata novom potencijalu zdravlja mozga.

Autor: Dr. David Perlmutter i Kristin Lobert
Naslov originala: Brain Maker