+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 19. ožujka 2024.
Ažurirano: 21. ožujka, 2024.

DOĐITE NA INKLUZIVNI TULUM NA ZRINJEVCU: Indira, Mia Dimšić, Jure Brkljača, Mejaši, Detour, Feminnem… na koncertu za Svjetski dan sindroma Down

Print Friendly, PDF & Email

U nedjelju 24. 3. 2024. od 19 do 21 sat na zagrebačkom Zrinjevcu održava se besplatni dobrotovni koncert pod nazivom “Suncem povezani” kojim se obilježava Svjetski dan sindroma Down. Organizator je udruga koja okuplja djecu i mlade s razvojnim teškoćama i njihove roditelje – Centar za neurorazvojnu integraciju refleksa – a želja im je da ovo događanje bude jedan inkluzivni tulum na kojem će se dobro zabaviti svi koji vole dobru glazbu, a ne samo okupljanje djece i mladih s Down sindromom i članova njihovih obitelji. “Cilj je da se upoznamo i zajedno zabavimo, na način koji će biti jedno novo iskustvo za djecu i mlade s Down sindromom kojima nedostaje takvih druženja s djecom i mladima iz opće populacije, kao i za djecu, mlade i odrasle iz opće populacije koji nemaju iskustava druženja s osobama s Down sindromom”, kaže predsjednik udruge Aleksandar Karanfiloski.

Program:

Trajanje koncerta: 19 do 21 sat

Koncert je besplatan i dobrodošli su svi

Voditeljica programa je: Zlata Muck Sušec

Nastupaju:

Indira Levak (ex Colonia)

Mia Dimšić

Mejaši

Detour

Feminnem

Miach

Jure Brkljača

Marija Mirković (ex Frajle)

David Temelkov

+ plesna skupina djece i mladih sa sindromom Down

Suorganizatori koncerta “Suncem povezani” su Centar za neurorazvojnu integraciju refleksa i Svjetski savez mladih Hrvatska, uz potporu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te podršku Ureda Predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Koncert, Svjetski dan sindroma Down 2024, Zrinjevac