+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Česta pitanja

Kako mogu naručiti proizvod?

Proizvod možete naručiti putem našeg webshopa. Sve informacije o kupnji možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Moram li se registrirati?

Ne morate. Narudžbu možete napraviti i kao Gost.

Mogu li naručiti telefonom?

Naravno, narudžbu koja se dostavlja na području Republike Hrvatske, možete napraviti i putem telefona na broj + 385 92 372 1 777 svakim radnim danom od 08:00 do 17:00 sati, a subotom od 08:00 – 13:00 sati.

Mogu li naručiti putem e-maila?

Da, naručiti možete i putem elektronske pošte na geromar.office@gmail.com. Pritom je potrebno navesti ime i prezime, točnu adresu, broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati, te naravno, proizvod i količinu koji biste htjeli naručiti.

Zašto moram dati broj telefona?

Broj telefona potreban nam je radi lakše komunikacije. Vaš broj telefona prosljeđujemo i našoj kurirskoj službi radi dostave.

Ako danas naručujem, kada mogu očekivati pošiljku?

Ako su proizvodi iz Vaše narudžbe na zalihi, potrudit ćemo se otpremiti ih isti ili sljedeći radni dan. Ako neke od proizvoda trenutno nemamo na zalihi, obrada narudžbe može potrajati nekoliko radnih dana. Ako Vam nećemo moći isporučiti pošiljku, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu, pričekati da naručeni proizvod postane dostupan ili zamijeniti ga raspoloživim. Dostava će biti obavljena u roku 1-2 radna dana nakon što pošaljemo narudžbu (subote, nedjelje i praznici isključeni), osim manjih mjesta i otoka, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje kurirske službe.

Mogu li otkazati narudžbu ako još uvijek nije poslana?

Naravno. Narudžbu možete otkazati telefonom na broj + 385 92 372 1 777 ili putem emaila na geromar.office@gmail.com.

Koji je minimalni iznos narudžbe?

Minimalni iznos narudžbe ne postoji. Ako naručite više od 39,82 € (300 kn) kuna, dostava dostava će biti besplatna.

Mogu li promijeniti narudžbu?

Za sve promjene narudžbe, bilo da su vezane uz adresu dostave ili proizvode, možete nas kontaktirati putem naše e-mail adrese geromar.office@gmail.com ili telefonom + 385 92 372 1 777.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj je 3, 31 € (25kn), a za narudžbe u iznosu većem od (39,82 € (300 kn) dostava je besplatna.

Mogu li vratiti ili zamijeniti proizvod?

Proizvod se može vratiti ili zamijeniti. Troškove povrata proizvoda snosi kupac. Proizvode trebate zapakirati te predati kuriru koji će preuzeti Vaš paket te u slučaju zamjene predati Vam novi. Više o uvjetima povrata možete pronaći ovdje.

Što se događa nakon što napravim narudžbu?

Čim netko iz našeg web tima vidi vašu narudžbu i provjeri uplatu, pakiramo je i šaljemo prema vama.

Kako mogu vidjeti prethodne narudžbe?

Ako želite vidjeti prethodne narudžbe morate napraviti korisnički račun, jedino tako će vaše narudžbe biti pohranjene u našem sustavu. Korisnički račun Vam dobro dođe jer u njemu možete koristiti kupone za popust i skupljati bodove.

Gdje se nalazimo?

Naša adresa Zdenci 3/1, 10437 BESTOVJE, Hrvatska. Više kontakt podataka možete pogledati ovdje.

Ažurirano: 15. 05. 2023