+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 21. studenoga 2014.
Ažurirano: 26. listopada, 2021.

BOŽIĆNO DOBRO DJELO: Darujte djecu Centra Dubrava

Print Friendly, PDF & Email

Pozivamo vas da za Božić darujete djecu – štićenike i učenike Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava, jedine ustanove u Hrvatskoj specijalizirane za školovanje djece s teškim i kroničnim bolestima. Neki do vas bili su prošle godine na promociji knjige Iris Tarbuk: “Srodne duše” u Gavelli, kada smo prodajom ulaznica i donacijom od prodaje knjige prikupili 14.760 kn i osigurali svim štićenicima poklon – majicu za Božić. Tom prigodom djeca i profesori su u hallu Gavelle imali i prigodnu prodaju božićnih suvenira koje su izradili u svojim radionicama, a peteročlana plesna skupina Nikoline izvela je tako dobru plesnu točku da je publika ostala bez daha nagradivši ih dugim i frenetičnim pljeskom.

Kako bi i ove godine ova djeca i mladi dobili poklone, molimo vas da u Centar Dubrava, Prilaz Tomislava Špoljara 2, Zagreb odnesete ili pošaljete poklon prikladan za djecu starije i srednjoškolske dobi poput knjige, majica, dezodaransa, mlijeka za tijelo, pjene za brijanje, aftershave losiona, laka za kosu, ruksaka, bonbonijere, šampona  i slično. U hodniku škole bit će postavljena velika kutija u koju možete odložiti poklon. Ako želite više informacija o tome što školi i učenicima treba, uplatiti veću donaciju ili ako želite preuzeti brigu o jednom učeniku kao njegov “Veliki brat” potražite informaciju kod ravnateljice ili pedagoga. (Foto: Robert Valai)

Zagreb, 21.11.2013. DK Gavella. Promocija knjige “Srodne duše” – pleše skupina Nikoline iz Centra Dubrava Snimio: Robert Valai