+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 23. studenoga 2013.
Ažurirano: 7. siječnja, 2022.

Na promociji knjige “Srodne duše” Iris Tarbuk u Gavelli

Print Friendly, PDF & Email

Za promociju knjige Iris Tarbuk u kazalištu Gavella tražila se karta viša.  Pred prepunom dvoranom kazališta Gavella, u koju su unesene i dodatne stolice da bi mogli sjesti svi koji su željeli prisustvovati, održana je u četvrtak 21. studenoga priredba pod nazivom “Iris: Večer ljubavi i glazbe” kojom je promovirana knjiga Iris Tarbuk; “Srodne duše: Kako naći i zadržati pravu ljubav” u izdanju Geromara.  Ujedno ova je priredba imala humanitarni cilj: sav novac ostvaren prodajom ulaznica donira se Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava za kupnju Božićnih poklona djeci i odraslim korisnicima.

Promocija knjige Srodne duše u Gavelli- Iris Tarbuk potpisuje knjige
Iris Tarbuk potpisuje knjige nakon programa promocije u kazalištu Gavella
Filip Jurčić s plesnom skupinom Nikoline Foto: Robert Valai

Nikoline i energija ljubavi za Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava

Bila je to doista večer ljubavi i glazbe, nabijena energijom ljubavi kako je to Iris i željela. Silinom emocija bio zatečen i voditelj Joško Lokas pa je više puta ganuto naglasio kako smo svi zajedno i na pozornici i u publici srodne duše.

Tony Cetinski na pozornici Gavelle, promocija knjige Srodne duše
Tony Cetinski na pozornici Gavelle, promocija knjige Srodne duše

Ovu priredbu režirao je Krešmir Dolenčić, a odabrane tekstove iz knjige čitali su glumci Nataša Janjić Lokas, Filip Juričić, Filip Šovagović, Franjo Mašković, Lucija Šerbedžija  i Marija Škaričić. U glazbenom djelu programa nastupali su pjevači Tony Cetinski i Maja Vučić uz klavirsku pratnju Dinka Jankovića, violinistica Susanna Yoko Henkel te na gongu Svetlana Vukić.

Plesna točke skupine Nikoline iz Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava Snimio: Robert Valai

Uz sva ta  zvučna imena, sjajne su zvijezde programa bile Nikoline, peteročlana plesna skupina Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava, jedine ustanove u Hrvatskoj specijalizirane za školovanje djece s teškim i kroničnim bolestima. Njihov je nastup publika doista pratila bez daha i nagradila ih frenetičnim pljeskom. Nakon programa u foajeu kazališta Gavella održana je i prodajna izložba radova iz umjetničke radionice Centra.

 Humanitarna prodaja za Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava nakon promocije knjige Iris Tarbuk "Srodne duše"
Humanitarna prodaja za Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava

Ako imate ljubavnih problema i nedoumica, vaša pitanja za Iris pošaljite na e-mail adresu: dobarzivot@gmail.com, a na neka od njih će Iris Tarbuk odgovoriti u svojoj kolumni na našem portalu.

Snimio: Robert Valai

GALERIJA