+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 29. studenoga 2016.
Ažurirano: 29. studenoga, 2021.

Seksualno pomlađivanje žene

Print Friendly, PDF & Email

“Muški i ženski organizam razlikuju se po nizu specifičnosti, pa tako imaju i niz specifičnih poremećaja. Mnoge starije žene pate od raznih ginekoloških bolesti. Glavni razlozi njihovog pojavljivanja je puno psihičkih stega, stres, seksualna neupućenost zbog koje su imale pobačaje, prehrana pretežno hranom životinjskog porijekla koja dovodi do propadanja tijela, vaginalne upale, bolesti grlića maternice i množenje štetnih mikroorganizama.” piše ruski iscjelitelj Genadij Petrovič Malahov u svojoj knjizi “Prirodne metode za zdravlje i dug život” pa u poglavlju “Posebne preporuke za žene” savjetuje:

Samomasaža oživljava žensku seksualnost

“Za pomlađivanje ženskog organizma i tijela korisna je i specijalna ginekološka meditativna masaža (automasaža, samomasaža).

Tim se postupkom u potpunosti mogu izliječiti ginekološke bolesti, kao što su ciste i miomi. Masaža uzdiže žensku seksualnost, vraća joj duševni mir. Dolazi i do općezdravstvenih učinaka: nestanak proširenih vena, poboljšanje vida i sluha, opće pomlađivanje tijela – bolji oblik dojki, normalizacija tjelesne težine i menstrualnog ciklusa (čak i nakon menopauze).

Dakle, automasaža ne djeluje samo na maternicu, već i na cijelo tijelo, na organe male zdjelice, mokraćni mjehur, debelo crijevo, rektum, žile (ovdje su osobito brojne i snažne) i na splet živaca koji regulira rad svih tih organa. Bez pretjerivanja se može reći da automasaža ima neprocjenjiv blagotvorni učinak na žene.

Žene, znajte da se kod auto masaže, u usporedbi s uobičajenim terapijama – medicinskom masažom, fizikalnim terapijama, grijanjem – osjećaj topline zadržava mnogo duže – pet, šest, sedam pa čak i osam sati, nasuprot klasičnoj masaži gdje toplina traje maksimalno 40 do 60 minuta. I osjećaj je puno ugodniji: zagrijavaju se cijeli trbuh i lumbalno područje, žena se osjeća opušteno i javlja se želja za intimnošću.

Automasaža oporavlja menstrualni ciklus i gotovo uvijek djeluje na uzrok njegova poremećaja, posebno pred menopauzu, te smanjuje i uklanja menstrualne bolove.

Također obnavlja seksualnost bez obzira na dob i obilježja seksualne aktivnosti, čak i ako je žena sama i nema seksualnog života. Primjena masaže neposredno prije odnosa povećava ugodu i ženi i njenom partneru.

Ugodniji spolni odnos, veća želja

Žene koje primijenjuju ovu automasažu često priznaju da su njihovi muževi primjetili promjenu, da je spolni odnos mnogo ugodniji, a želja veća.

Meditativna masaža zdjelice temelji se na prizivanju topline trnaca i hladnoće u područje maternice. Najbolje je to činiti dok ležite u krevetu, lagano savijenih koljena. Uklonite iz svijesti sve misli osim jedne:

„Ja sam lijepa, mlada, atraktivna, fantastična, neponovljiva… Uvjerena sam u sebe i svoje ženske čari. Predstoji mi vrlo ugodna vježba poslije koje ću se osjećati još ljepšom i atraktivnijom i biti ću još privlačnija…“

Napravite si erotski ugođaj, prisjećajte se, maštajte, zamišljajte sve što vas može uzbuditi, što vas može dovesti u ugodno odgovarajuće raspoloženje. To je vaša nužna potreba. Ispunite je zatvorenih očiju.

Kao rezultat toga, ući ćete u stanje ugode kakvo se događa pri seksualnom uzbuđenju da se pokrenu kontrakcije maternice. Maternica se pritom uvijek spontano steže. Kada je žena u stanju orgazma za vrijeme spolnog odnosa, maternica kontrahira 8 do 12 puta. Ginekološka meditativna masaža također uzokuje kontrakcije maternice, ali stotine puta.

Dakle, lezite i zauzmite udobni položaj u krevetu, zamišljajte kako vam se zagrijavaju područje mjehura (maternica se nalazi iza mjehura) i lumbalno područje (tu se nalaze mnogi živčani centri odgovorni za stanje maternice i drugih organa zdjelice). Zamišljajte osjećaj topline u tim dijelovima tijela u trajanju od 30-tak sekundi. Pokušajte osjećaj topline doživjeti kao posve stvaran, vrlo ugodan. Zadržite taj osjećaj 30 do 60 sekundi, pa mu zatim dodajte i osjećaj bockanja. Toplinu i bockanje pokušajte osjetiti što jasnije zajedno, kao vrlo ugodan osjećaj, misleći pritom i na erotske uspomene, fantazije pune ugode koje će vam pomoći zadržati osjećaj topline i bockanja 30 do 60 sekundi. Zatim izazovite osjećaj hladnoće i bockanja na 30 do 60 sekundi, pa osjećaj topline i bockanja…

Dolazi trenutak kada ćete osjetiti ugodnu utrnulost u području mjehura, kao slabašan drhtaj. To je upravo onaj trenutak kada započinju kontrakcije maternice… I evo ih dolaze spontano. U tom trenutku da biste pokrenuli maternicu stisnite trbušne mišiće ili međicu (3, 6, 8 puta, ne više).

Kako bi zadržali ritam kontrakcija maternice možete brojati u sebi od 1 do 10. Produžite ovu automasažu sve dok vas ne preuzme osjećaj blagog, ugodnog umora, no ne više od 500 do 600 kontrakcija na dan, i ne više od jedanput dnevno tijekom prva dva tjedna. Zatim, ne češće od 3 do 5 puta tjedno do potpunog izlječenja, a dalje prema potrebi, ali samo do osjećaja laganog umora i ne više od 500 do 600 kontrakcija odjednom.

Oko polovice kontrakcija radite na osjećaj topline i približno toliko još, ne zaustavljajući se, na osjećaj hladnoće. Uvijek završite na osjetu hladnoće. Nakon zaustavljanja obavezno je izazivanje osjeta hladnoće bez kontrakcija u području mokraćnog mjehura.”

Iz knjige “Pirodne metode za zdravlje i dug život” Genadija Petroviča Malahova