+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 8. kolovoza 2016.
Ažurirano: 5. prosinca, 2021.

TURISTIČKA APLIKACIJA: Gdje jesti, piti i zabavljati se u Zagrebu

Print Friendly, PDF & Email

Gdje jesti, piti, krenuti u noćni izlazak, koje kulturne, povijesne, skrivene ili prostorne znamenitosti u Zagrebu posjetiti savjetuje aplikacija za smartphone Zagreb Be There. Turistička zajednica grada Zagreba namijenila ju je prije svega stranim turistima, pa ju sa web stranica www.betherezagreb.com na svoj Android ili Apple uređaj možete skinuti samo na engleskom jeziku – ali korisna je i informativna i Zagrepčanima koji posljednjih godina uživaju otkrivati nove stvari u svome gradu koji je postao europska turistička atrakcija sa mnoštvom novih sadržaja.

Aplikacija Zagreb Be There sadrži sedam tura: posljednje dvije su tek lansirane – Foodie i Nightlife.

Nightlife s preporukama za noćni izlazak je sastavila Mirela Priselac Remi, pjevačica popularnog benda Elemental. Na toj ruti nalaze se zanimljivi noćni klubovi kao što su Art Park, Katran, Vinyl ili Funk Club.

Drugu rutu, Foodie složila je Jelena Iva Nikolić, jedna od najpoznatijih zagrebačkih blogerica i pokretačica atraktivnog Malog placa s tavana u Sinkovićevoj ulici na Kaptolu, omiljenog okupljališta ljubitelja organski uzgojenih prehrambenih i ekoloških kozmetičkih proizvoda. Na toj ruti ova blogerica otkriva svoje adute i mjesta gdje možete nešto fino prigristi, kušati vrhunsku kavu ili sjajnu slasticu kao što su Cogito Coffee Shop, Dežman bar, Mak na konac ili Mundoaka.

Piše: Agatha Borošak

Zagreb be there aplikacija
Zagreb be there aplikacija