+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 2. listopada 2022.
Ažurirano: 27. listopada, 2022.

Naučite napraviti prirodnu kremu, sapun, balzam za usne s medom, propolisom i voskom

Print Friendly, PDF & Email

Zbog velikog interesa za radionice izrade prirodne kozmetiku od pčelinjih proizvoda iz cijele Hrvatske i regije krajem listopada će Hrvatsko apiterapijsko društvo organizirati i online radionicu s demonstracijom izrade kozmetike. Radionicu će voditi dr. sc. Gordana Hegić, vlasnica poznatog branda apikozmetike Biorad, s 4 patenta iz područja apikozmetike te urednica i autorica pčelarskog priručnika “Pčelarstvo, apiterapija, apiturizam”.

Dr. Hegić je svoje kreme inovativno kreirala kao apiaromaterapiju, a u njima je spojila pčelinje proizvode (med, vosak i propolis), eterična ulja i hladno prešano ekstra djevičansko maslinovo ulje u potpuno prirodne kreme jedinstvene recepture i proizvodnje, što je zaštitio i Državni zavod za intelektualno vlasništvo, a nagradio zlatnom medaljom za inovaciju Međunarodni sajam inovacija, ekoloških ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivred i industriji hrane u Slatini 2012. godine.

Na online radionici izrade apikozmetike u trajanju 5 školskih sati dr. sc. Hegić polaznicima će demonstrirati osnovne tehnike izrade apikozmetike za osobne potrebe; izradu balzama za usne, izradu melema s pčelinjim voskom i medom, izradu hidratantne kreme toplim postupkom, izradu hidratantne kreme hladnim postupkom, izradu sapuna s medom pčelinjim voskom i propolisom.

Svi polaznici će na svoje mail adrese dobiti detaljna uputstva za izradu ove kozmetike, a na kućnu adresu stići će im paketić s kozmetikom s radionice.

Paketić koji dobiva svaki polaznik radionice na kućnu adresu će sadržavati:

  • Balzam za usne
  • Melem 50 ml
  • Hidratantnu kremu izrađenu toplim postupkom (pogodna za hladnije dane) i za suhu kožu tijekom čitave godine 50 ml
  • Hidratantnu kremu izrađenu hladnim postupkom (pogodna za toplije dane) i za masniju kožu tijekom čitave godine 50 ml
  • Sapun s medom, pčelinjim voskom i propolisom 50 ili 60 g (kalup)

Radionica izrade apikozmetike održat će se online putem platforme Microsoft Teams u srijedu 19. ili 26. 10. 2022. (odabrat će se datum prema željama većine polaznika). Online radionica jedinstvena je prilika da radionici prisustvuju svi zainteresirani polaznici bez obzira na mjesto stanovanja.

Cijena radionice 1850,00 kn /245,5 EUR)

Informacije i prijave: ghegic@gmail.com /+ 385 95 910 6653

Cijena radionice s popustom za članove Hrvatskog apiterapjiskog društva s popustom: 1356,12 kn (180,00 EUR)

Napomena: Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450

Priručnik Pčelarstvo, apiterapija, apiturizam Hegić i suradnici
Priručnik Pčelarstvo, apiterapija, apiturizam Hegić i suradnici možete naručiti u našem webshopu na linku ovdje