KAMO IĆI
Naslovna / OBITELJ / Dječje planinarenje Medvednicom za Uskršnje praznike
udruga praktikum

Ilustrativna fotografija: Udruga Praktikum (www.praktikum.hr)

Dječje planinarenje Medvednicom za Uskršnje praznike

Izvrstan sadržaj za djecu osnovnoškolskog uzrasta (od 7 do 13 godina) u tjednu predstojećih Uskršnjih praznika osmislila je Udruga Praktikum, koja se inače bavi kreativnim i umjetničkim radionicama za djecu i mlade.

U sklopu radionice Idemo u planine – umjetnost u prirodi! vodit će od ponedjeljka do petka, 21. do 25. ožujka 2016. grupu od 20 djece na planinarenje. Svakoga će dana obići pet različitih planinarskih staza, uključiv i posjet Medvedgradu, potom ručati u Lugarevoj kući, a od prirodnih materijala koje će prikupljati u šumi izrađivat će razne kreacije na likovnim radionicama.

„Vaše dijete će na ovaj način sklopiti nova prijateljstva (na planini se sve dijeli od čokoladice do zajedničkih napora prema cilju)! Planinarenje zahtijeva disciplinu, kako tijela, tako i uma. Umjesto spavanja do podneva i boravka pred kompjuterom, ustajat ćemo rano i provesti tjedan u prirodi! Djeca će upoznati planinarske staze i oznake, naučit će se orijentirati i snalaziti u prirodi, boravit  će na svježem zraku te uz grupne igre, disciplinu i zabavu, svaki dan će se kreativno izraziti na likovnim radionicama, a grlit ćemo i stabla i pričati sa biljkama!“

Više možete doznati na web stranici: http://www.udruga-praktikum.hr/idemo-u-planine/

Prijave su moguće do 16.03.2016.

Komentiraj

Pin It on Pinterest