Povežimo se na društvenim mrežama

U Nedelišću o crtanju fraktala koje mijenja život

Fraktal

KAMO IĆI

U Nedelišću o crtanju fraktala koje mijenja život

U nas novu metodu art terapije fraktalima predstavit će Martina Kosec, profesorica likovne kulture koja u Hrvatskoj vodi radionice po terapijskoj metodi kliničke i obiteljske psihologije Tanzilie Polujahatove iz Rusije. Predavanje se održava u Centru za razvoj osobnih potencijala Smart Vision u Nedelišću, u subotu 18. listopada 2014. u 18 sati, a ulaz je besplatan.

O samoj terapijskoj metodi fraktala, koju u Hrvatskoj uvodi već dvije godine, vodeći brojne radonice, a posebno zanimljive bile su one s djecom i roditeljima, Martina Kosec na svojoj web stranici  navodi:

“Polujahtova je napravila mnogobrojne kliničke testove i studije, koji pokazuju činjenicu da su se ljudi koji su crtali fraktale brže oporavljali od svojih bolesti. Tehnika crtanja fraktala omogućava ljudima da postanu zdravi i riješe svoje probleme u životu. Metoda pomaže ljudima koji imaju iskustvo traume, koji su u stresu, anksioznosti, depresiji i ostalim negativnim psihološkim stanjima. Tehnika crtanja fraktala ne utječe pozitivno samo na oporavljanje od bolesti i različitih negativnih stanja. Ona također daje odgovore na pitanja kako upoznati samog sebe, kako dobiti pristup informacijama skrivenima u dubinama naše podsvijesti, kako naučiti prepoznati svoje životne ciljeve i ostvariti svoja postignuća te kako se podignuti na novu razinu u razvoju.”

Ovim predvanjem nastavlja se niz zanimljvih događanja koja u Nedelišću organizira Dijana Posavec, a koja privlače sudionike ne samo iz okolnih Varaždina i Čakovca već i iz Zagreba. Ukoliko vas zanimaju fraktali, tijekom studenog će u Centru Smart Vision Martina Kosec održavati i radionice.

Crtež: www.crtanje-fraktala.com

Continue Reading
Advertisement
Moglo bi vas zanimati i:

Iz kategorije: KAMO IĆI

Pretplati se na naš newsletter

Prati nas na Facebooku

Advertisement

Popularno

Recepti

Na vrh