+ 385 92 372 1 777 | PON-PET od 08:00 do 17:00 sati, SUB od 08:00 – 13:00 sati | dobarzivot.net@gmail.com

Objavljeno: 20. listopada 2015.
Ažurirano: 5. prosinca, 2021.

BUNDEK: U subotu besplatno kestenje na Bundekfestu

Print Friendly, PDF & Email

U okviru manifestacije Bundekfest, u suradnji s kestenjarima Grada i Županije, u subotu, 24. listopada, u 11,00 sati počinje tradicionalni susret i druženje građana “Kesteni i purtugizec” na Bundeku, tijekom kojeg će se posjetiteljima besplatno podijeliti dvije tone pečenih kestena.

Bundekfest 2015. – Festival eno i gastro izvrsnosti županija se održava od 22. do 25. listopada.

Gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sve sugrađane i goste Zagreba da ovaj vikend, za koji se najavljuje razvedravanje, dođu na Bundek na kojem su svi programi, uključujući i večernje koncerte, besplatni. Program je pripremila Koncertna direkcija Zagreb, dok je program eno-gastronomijeorganiziran preko Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo u suradnji s OPG-ovima,

U glavnom šatoru kroz četiri dana prodefilirat će Zabranjeno pušenje, Marijan Ban i Diktatori, Maja Šuput i Magazin čiji koncerti počinju u 21,00 sat.

Uz bogatu gastronomsku ponudu na Šetnici posjetitelje očekuje raznolika ponuda delicija uz tamburaše i zabavnu glazbe. Prema riječima pročelnika Ureda za poljoprivredu i šumarstvo Emila Tuka cilj je da se omogući županijama da predstave svoja obiteljska poljoprivredna gospodarstva. Tako će se u 30-ak kućica na Bundeku kroz vikend predstaviti 11 županija sa preko 50-ak izlagača koliko ih je do sada prijavljeno.

Za sve one male i koji se vole igrati otvoren je i lunapark.

Kesteni u tavi
Kesteni u tavi Snimila: Snježana Ivić Gerovac